-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 08 19

Ką rašo pasaulis: ukrainiečių smūgiai Kryme keičia karo eigą

Po sprogimų į dangų kylantys dūmų stulpai Krymo paplūdimiuose besimaudančių turistų fone: šios nuotraukos neabejotinai pateks į 2022 metų svarbiausių fotografijų galeriją. Atakos prieš aštuonerius metus prarastame pusiasalyje didina ukrainiečių ryžtą ir smukdo rusų moralę, demonstruodamos Ukrainos gebėjimą prasiskverbti giliai į Rusijos okupuotą teritoriją. Kokį pokytį jos atneš mūšio lauke ir tarptautinėje politikoje? 15min pristato, ką šia tema rašė autoritetinga Prancūzijos, JAV, Jungtinės Karalystės, Vokietijos ir Lenkijos žiniasklaida.
Užsienio spaudos apžvalga
Užsienio spaudos apžvalga / 15min koliažas

„Maskvos sutrikimas po Kyjivui priskiriamų sabotažų serijos Kryme“, – antraštėje skelbia didžiausias Prancūzijos laikraštis „Le Figaro“.

Jis atkreipia dėmesį, kad atsakomybė už atakas aviacijos bazėje Kryme priskiriama Ukrainos specialiųjų operacijų daliniams.

„Nuo šiol dalinių misija bus smogti gilumoje – už priešo linijos, o šiuo atveju – net toli už jos. Šie šešėliniai kariai, naujas Ukrainos kariuomenės įrankis, gali kelti nerimą Rusijos pajėgoms, jei slaptų veiksmų padaugėtų, lygiai taip pat, kaip ir Vakarų šalių Kyjivui tiekiama didelio tikslumo artilerija“, – rašo „Le Figaro“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius