-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kalifornijoje „atsitiktinai“ pašauti du moksleiviai

Antradienį vienoje Kalifornijos mokykloje atsitiktinai iššovus ginklui buvo sunkiai sužeisti du moksleiviai, pranešė policija, nors iš pradžių baimintasi, kad įvyko į liūdnai pagarsėjusias Kolumbaino žudynes panašus incidentas.
Temos: 2 Kalifornija Mokykla

Antradienio rytą įvykus incidentui policijos pareigūnai, skubiai atvykę į Gardinos vidurinę mokyklą, sulaikė vieną įtariamąjį.

Kaip praneša gydytojai, vienos pašautos 15-metės moksleivės būklė buvo kritinė, o kito to paties amžiaus berniuko, kuriam kulka pataikė į kaklą, – rimta.

„Manome, kad ginklas buvo kuprinėje. Panašu, kad jis iššovė atsitiktinai, o ne tikslingai“, – sakė Los Andželo mokyklų policijos viršininkas Steve'as Zippermanas.

„Panašu, kad tas ginklas iš tiesų iššovė vienintelį kartą“, – nurodė jis ir pridūrė, kad sulaikytas įtariamasis yra 17-metis.

Iš pradžių žiniasklaida pranešė, kad ginkluotas užpuolikas pradėjo šaudyti į moksleivius, tačiau vėliau mokyklos administracijos atstovas pareiškė, kad kuprinėje buvęs ginklas iššovė, kai ši nukrito ant grindų.

2 006 moksleivių turinti mokykla buvo uždaryta kelias valandas, o iš jos išėję moksleiviai pasakojo, kad šis incidentas sukėlė paniką.

Vietos televizija iš pradžių buvo pranešusi, kad 16–18 metų juodai apsirengęs užpuolikas pašovė tris žmones, o į mokyklą atvyko specialiųjų policijos pajėgų (SWAT) komandos.

Šis incidentas atgaivino niūrius prisiminimus apie 1999 metais Kolorado mieste Kolumbaine vienoje vidurinėje mokykloje vykusį šaudymą, per kurį žuvo 13 žmonių.

Tuo tarpu 2007 metų balandį vienas studentas nužudė 32 žmones Virdžinijos mieste Blaksberge įsikūrusiame Virdžinijos politechnikos institute ir valstijos universitete.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius