Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kalifornijoje nuteistas 20 metų vyras, kankinęs ir nužudęs du vaikus

Kalifornijos teisėja skyrė tris įkalinimo iki gyvos galvos bausmes 20 metų vyrui, kankinusiam, marinusiam badu ir nužudžiusiam du vaikus, kurių palaikai buvo rasti viename sandėlyje.
Teisėjo plaktukas
Kalifornijoje nuteistas 20 metų vyras, kankinęs ir nužudęs du vaikus / cardplayer.com nuotr

Skirdama bausmę Gonzalo Curieliui, teisėja Pamela Butler sakė, kad jis nenusipelno jokios galimybės kada nors dar išeiti į laisvę, pranešė laikraštis „The Salinas Californian“.

P.Butler: „Parodytas žiaurumas, tyčinis kankinimas, mušimas, marinimas badu, pastangos įtvirtinti savo valdžią ir kontrolę išties atspindi retai matomą negailestingumą.“

„Parodytas žiaurumas, tyčinis kankinimas, mušimas, marinimas badu, pastangos įtvirtinti savo valdžią ir kontrolę išties atspindi retai matomą negailestingumą“, – sakė P.Butler.

„Nepriklausomai nuo to, kaip elgsitės valstijos kalėjime, nepriklausomai nuo to, ką darysite, kad pasitaisytumėte, jūs niekada neturėtumėte išeiti į laisvę“, – pridūrė ji.

G.Curielis trečiadienį buvo nuteistas už šešerių metų Shauno Taros ir jo trejų metų sesutės Delylah Taros nužudymą 2015 metais.

Pareigūnai sako, kad šie vaikai mirė dėl G.Curielio ir savo 41 metų tetos Tami Joy Huntsman smurto jos namuose Salinase. G.Curielis taip pat buvo nuteistas už nužudytų vaikų 9-metės sesers kankinimą.

T.J.Huntsman vasario mėnesį padarė kaltės pripažinimo pareiškimą dėl dviejų kaltinimų žmogžudyste ir buvo nuteista kalėti iki gyvos galvos.

Policija tyrimą pradėjo 2015 metais viename automobilyje pastebėjusi sužeistą vyriausią iš minėtų vaikų.

Mergaitė tyrėjams papasakojo, kad T.J.Huntsman ir G.Curielis per Padėkos dieną nužudė jos jaunesniuosius broliuką ir sesutę, nes ji buvo sučiupta vagianti riestainį.

„Ji ir jos broliukas bei sesutė būdavo daužomi kumščiais, smaugiami, spardomi, mušami diržu ir kitais daiktais, jiems būdavo neduodama maisto, jie būdavo rišami prie lovų ar kėdžių, užrakinami tamsioje, šaltoje cementinėje vonioje, dažnai be drabužių, valandoms ar net dienoms“, – rašė prokurorai.

Teisėjos per posėdį paklaustas, ar nori ką nors pasakyti, G.Curielis atsakė: „Ne.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius