-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kalifornijoje susidūrus dviem lengviesiems lėktuvams žuvo trys asmenys

Šiaurės Kalifornijoje prie kaimiškoje vietovėje įsikūrusio oro uosto susidūrus dviem lengviesiems lėktuvams, žuvo trys žmonės ir šuo, penktadienį pranešė pareigūnai.
Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr. / 123RF.com nuotr.

Lėktuvai „susidūrė, kai pilotai artėjo prie Votsonvilio municipalinio oro uosto“, esančio maždaug už 130 km į pietus nuo San Fransisko.

Incidentas įvyko ketvirtadienį. Žuvusiųjų vardai ir pavardės bus paskelbti, kai apie nelaimę bus pranešta jų šeimoms, sakoma Santa Kruso apygardos šerifo biuro pranešime.

Dvimotoriu lėktuvu „Cessna 340“ skrido du žmonės ir šuo, o vienmotoriame lėktuve „Cessna 152“ buvo tik pilotas, sakė Nacionalinės transporto saugos valdybos (NTSB) skrydžių saugos tyrėjas Fabianas Salazaras.

„Atrodo, kad vienas orlaivis skrido pagal skrydžio planą, o kitas orlaivis atvyko į oro uostą nusileisti“, – sakė F.Salazaras.

Jo teigimu, tyrėjai vis dar renka įrodymus ir kalbėsis su liudininkais. Jis sakė, kad preliminarią ataskaitą apie gyvybių pareikalavusį susidūrimą NTSB turėtų pateikti po dviejų savaičių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius