-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kambodžoje suimtas Rusijos nekilnojamojo turto magnatas Sergejus Polonskis

Trys Rusijos piliečiai, tarp jų vienas nekilnojamojo turto magnatas, buvo suimti Kambodžoje dėl kaltinimų, jog jie grasino peiliu vieno laivo įgulos nariams ir buvo juos užrakinę, pareigūnai pranešė penktadienį.
Sergejus Polonskis
Sergejus Polonskis / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Rusija Kambodža

40-metis Sergejus Polonskis, taip pat 24 Karačinskis ir 25 metų Baglajus, kurių vardai nebuvo atskleisti, buvo suimti pirmadienį pietvakariniame Sianukvilio mieste, nacionalinės karo policijos atstovas Kheng Tito sakė naujienų agentūrai AFP.

Pasak jo, įtariama, kad šie trys asmenys sekmadienį grasino peiliu šešiems įgulos nariams laive, kuriuo rusai plaukė atgal iš netoliese esančios salos.

Nukentėjusieji sakė karo policijai, jog rusai juos buvo užrakinę laivo kabinoje ir tualete, o vėliau privertė iššokti į jūrą, nurodė Kheng Tito. Kol kas neaišku, dėl kokių priežasčių įvyko šis incidentas.

Sianukvilio teismo prokuroras Huotas Vichethas sakė, kad suimtiesiems pateikti kaltinimai dėl tyčinio smurto ir neteisėto laisvės suvaržymo. Kaltinamųjų komentarų kol kas negauta.

S.Polonskis, kuris, kaip manoma, Kambodžoje turi verslo interesų, yra ekscentriško būdo nekilnojamojo turto magnatas, kurio ekstravagantiškas elgesys ir ne itin padorūs verslo šūkiai Rusijoje anksčiau jau ne kartą yra privertę pakelti antakius.

Buvęs nekilnojamojo turto įmonės „Mirax Group“ vadovas paragavo Rusijos milijardieriaus ir buvusio KGB agento Aleksandro Lebedevo kumščio, kilus barniui vienoje Rusijos televizijos pokalbių laidoje 2011 metų rugsėjį.

S.Polonskio verslas pakriko prasidėjus 2008 metų pasaulinei finansų krizei, todėl jam teko atsisakyti planų pastatyti Maskvoje „Federacijos bokštą“, turėjusį tapti aukščiausiu pastatu Europoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius