Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kambodžos lyderis žada apsilankyti Uhane

Kambodžos lyderis paskelbė, kad trečiadienį lankysis Kinijos Uhano mieste, tapusiame naujo koronaviruso protrūkio epicentru, kur susitiks su ten besimokančiais kambodžiečiais.
Hunas Senas
Hunas Senas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kambodžos premjeras Hunas Senas savo paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“ pranešė, kad trečiadienį skris į Uhaną iš Pietų Korėjos sostinės Seulo.

Iš pradžių jis sakė, kad kinų pareigūnai leido jam atvykti, bet vėliau atnaujino savo pranešimą nurodydamas, kad dar tik laukia leidimo.

Šiuo metu iš Seulo į Uhaną neskraido jokios komercinės oro linijos, o Hunas Senas nepaaiškino, kaip konkrečiai ketina ten nuvykti. Seule jis lankosi vienoje konferencijoje.

Premjeras sakė planuojantis išreikšti moralinę paramą studentams Uhane ir pasakyti jiems, kad nebijotų viruso. Kelios šalys yra evakavusios savo piliečius iš šio centrinio Kinijos miesto.

Praėjusią savaitę kreipdamasis į kambodžiečius per televiziją premjeras pareiškė, kad koronavirusas jiems grėsmės nekelia, todėl nutraukti skrydžių iš Kinijos į šalį neketinama.

Bendras užsikrėtusiųjų koronavirusu skaičius visame pasaulyje pasiekė 20 600, viruso protrūkis pareikalavo 425 gyvybių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius