Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kanados pakrantėje rasta eilinė nuplėšta žmogaus pėda

Pakrantėje netoli Vankuverio rasta eilinė žmogaus koja, praneša „The Daily Telegraph“.
Kanados pakrantė
Kanados pakrantė / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 3 Kojos Lavonas Kanada

Nuplėštą pėda, apautą sportiniu „Nike“ bateliu, spalio 27 dieną rado du paplūdimiu vaikštinėję vyriškiai. „The Daily Telegraph“ rašo, kad tai jau aštuntas panašus atvejis per paskutinius dvejus metus. „Associated Press“ duomenimis, tai tik septintas toks radinys.

Spalio 27 dieną rasta koja – dešinė. Teisėsaugos institucijų pareigūnai šiurpaus radinio DNR lygina su dingusių be žinios žmonių DNR. Ekspertai jau padarė išvadą, kad ši koja, kaip ir visos anksčiau rastos, greičiausiai nebuvo nupjauta, o atsiskyrė nuo kūno natūralaus irimo proceso metu.

Sportiniais bateliais apautos kojos Kanados pakrantėje pradėtos rasti nuo 2007 metų rugpjūčio. Iki šiol policija nustatė vieno „savininko“ tapatybę – tai vietinis gyventojas, 2007-aisiais dingęs be žinios. Be to, iš keturių rastų kojų buvo sudėliotos dvi poros. Viena iš jų – vyro, o kita – moters. Žiniasklaidoje taip pat skelbta, kad dar viena „poros neturinti“ koja yra dešinė ir priklausė vyrui.

Iš kur šios kojos atsiranda paplūdimiuose, iki šiol nėra išaiškinta. Manyta, kad tai galėjo būti nedidelio lėktuvo, nukritusio į jūrą prie Kanados krantų 2005-aisiais, katastrofos aukų liekanos. Minėtu lėktuvu skrido penki vyrai, o per gelbėjimo operaciją pavyko rasti tik vieną lavoną. Tačiau ši versija nesutampa su tuo faktu, kad tarp atpažintų „savininkų“ yra vyriškis, prapuolęs tik 2007-aisiais, o taip pat su tuo, kad dvi rastos kojos yra moteriškos.

Taip pat kelta versija, kad su tuo kokiu nors būdu susijusi mafija, tačiau tokiu atveju lieka neaišku, kodėl ekspertai ant radinių neaptinka jokių smurto pėdsakų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius