-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kas ir ką mano apie Obamą (nuotraukos)

Pirmajam juodaodžiui JAV prezidentui šiandien prisiekiant tarnauti šaliai, galima prisiminti ir tuos, kurie ko nors tikisi ar neabejoja esantys prisidėję prie jo pergalės.
Barackas Obama
Barackas Obama / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pasak „Time“, buvusi kandidatė į Prancūzijos prezidento postą, pralaimėjusi Nicolas Sarkozy, neabejoja, kad būtent ji padėjo Barackui Obamai laimėti rinkimus. „Aš įkvėpiau Obamą, o jo komanda mus kopijavo“, – tikino Segolene Royal.

Gimtojoje B.Obamos tėvo šalyje Kenijoje gyventojai tikisi, kad jo tapimas prezidentu padės Afrikai ir paveiks vietos valstybių valdžią. „Tikiuosi, kad jis paaiškins diktatoriams, kaip praktikuoti demokratiją“, – viliasi Vitalis Akechas Ogombe, vienas iš inauguracijos šventės Kenijoje organizatorių.

Tačiau ne visi liaupsina ir džiaugiasi B.Obamos inauguracija. Venesuelos prezidentas nė kiek neabejoja, kad B.Obama nebus kitoks nei jo pirmtakas George‘as W.Bushas, mat b8simasis prezidentas pareiškė, kad Hugo Chavezas stabdo Lotynų Amerikos progresą. „Niekas neturėtų sakyti, kad aš mečiau pirmą akmenį į Obamą. Jis metė akmenį į mane“, – įsitikinęs Venesuelos prezidentas.

B.Obama po vakar jo garbei surengto muzikos šou sakė: „Stoviu čia šiandien su tokia viltimi kaip niekad anksčiau, kad Juntinės Valstijos gyvuos, kad ištvers, kad mūsų įkūrėjų svajonė pavirs realybe mūsų laikais.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius