Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaukazietiškos vestuvės Maskvos centre: šūviai į pravažiuojančius automobilius, iškviestos OMON pajėgos, 15 svečių sulaikyti

Vieni vestuvininkai Maskvoje nusprendė švęsti itin ekstremaliai – jie šaudė į vestuvinį kortežą bandžiusius lenkti automobilius. Policija sulaikė 15 vestuvių svečių.
Rusijos policija
Rusijos policija / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip praneša portalas lenta.ru, vestuvių kortežą sudarė jaunavedžių limuzinas ir paskui važiuojantys devyni (kitais duomenimis – aštuoni) kiti prabangūs automobiliai.

Pasiekę Maskvos centrą šiuose automobiliuose sėdintys žmonės ėmė šaudyti į orą, o vėliau ir į juos bandžiusius lenkti automobilius. Apšaudyti buvo ir du patrulių automobiliai, kurie „trukdė“ eismui.

Koloną sustabdė OMON pareigūnai. Jie buvo iškviesti po to, kai vestuvių kortežas nepakluso policijos reikalavimui sustoti. Lifenews.ru duomenimis, buvo apšaudytas ir pareigūnų, reikalavusių jaunavedžius sustoti, automobilis. 

„Lifenews“ duomenimis, vestuvių kolonoje buvo prabangūs „Ferrari“, „Lexus“, BMW, „Toyota Land Cruiser“, „Porsche“, „Mercedes“ automobiliai.

Naujienų agentūra „Interfaks“ praneša, kad buvo sulaikyta 15 žmonių. Skelbiama, kad didžioji dalis sulaikytųjų – atvykėliai iš Dagestano. 

Sulaikytas buvo ir jaunikis. Tačiau jis lifenews.ru tvirtino, kad tapo nesusipratimo auka – neva jie nešaudė ir galbūt buvo supainioti su kažkuo kitu. Kitas vestuvių svečias spėliojo, kad jie galėjo užkirsti kelią netoliese važiavusiam pulkininkui, kuris nusprendė atkeršyti.

Tačiau viena vestuvių korteže važiavusi moteris pripažino, kad kažkas iš važiavusiųjų ėmė šaudyti. Ji tvirtino, kad šūviai į orą – tradicinis vestuvių paprotys Dagestane, tačiau ji nesitikėjo, kad šaudyti bus imta Maskvos centre.

Pareigūnai teigia, kad jau rado vieną ginklą, tačiau apžiūrėjus automobilius galbūt jų bus rasta ir daugiau.

Jaunikis po apklausos policijoje grįžo į „Ferrari“ automobilį, kuriame visą tą laiką sėdėjo nuotaka, pats sėdo prie vairo ir nuvažiavo į restoraną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius