-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kentukio gyventojas dėl blogai išvirtų kiaušinių nužudė penkis žmones

Kentukio gyventojas, susivaidijęs su žmona, kuri jo pusryčiams paruošė kiaušinius ne taip, kaip jam patinka, šeštadienį nušovė penkis žmones – pačią žmoną, podukrą ir tris kaimynus, o paskui paleido kulką į save.
Kiaušiniai
Kiaušiniai / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Incidentas įvyko kilnojamųjų namelių kaime netoli Džeksono miesto, maždaug 11 val. 30 min. vietos laiku.

Pasak Kentukio valstijos policijos, 47–erių metų Stanley Neace`as pasiėmė šautuvą ir nušovė 54–erių metų žmoną Sandrą, jos 28–erių metų dukrą Sandrą R.Strong ir tris kaimynus nuo 30 iki 40 metų, kurių name žmona norėjo pasislėpti.

Pasak mačiusiųjų, S.Neace`as kaimynę Teresą Fugate nušovė jos septynerių metų dukters akivaizdoje, o paskui leido vaikui pabėgti.

Pasak mačiusiųjų, S.Neace`as kaimynę Teresą Fugate nušovė jos septynerių metų dukters akivaizdoje, o paskui leido vaikui pabėgti.

Kruvinos tragedijos kaltininkas nusižudė savo namo prieangyje prieš atvykstant policijai, šūviu iš to paties 12–ojo kalibro šautuvo.

Kol kas nenustatyta, ar S.Neace`as buvo anksčiau teistas. Pasak kaimynų, jie negirdėjo, kad jis kada nors būtų grasinęs žmonai.

Dviejų aukų giminaitė Sherri Anne Robinson (Šeri En Robinson) sakė, jog liudininkai jai pasakojo, kad S.Neace'as įtūžo dėl žmonos ne taip paruoštų pusryčių.

Pasak Sh.A.Robinson, žmonai pabėgus į kaimynų kilojamąjį namelį, S.Neace'as ją nusekė, paskui nušovė ir ją, ir kaimynus, o mažai mergaitei leido pabėgti.

„Jis tiesiog užsiuto ant žmonos, kad ši deramai neparuošė pusryčių, ir ją nušovė, – sakė Sh.A.Robinson. – Ji bandė pabėgti ir papasakoti mano šeimai, o jis nušovė ir juos, nes jie apie tai sužinojo“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius