Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kilogramą kokaino į Kambodžą įvežęs belgas kalės iki gyvos galvos

Kambodžos teismas skyrė vienam Belgijos piliečiui laisvės atėmimo iki gyvos galvos bausmę už tai, kad į karalystę jis įvežė kilogramą kokaino, penktadienį pranešė teismo atstovas.
Narkotikų „takeliai“
Kokainas/Asociatyvinė nuotr. / wikimedia.org nuotr.

34 metų Davidas Catry buvo suimtas sausį Pnom Penio oro uoste, jo lagamine aptikus narkotikų. Juos vyras atgabeno iš Brazilijos.

Jis buvo pripažintas kaltu dėl narkotikų kontrabandos, sakė Pnom Penio municipalinio teismo atstovas Y Rinas.

„Teismas skyrė tam belgui laisvės atėmimo iki gyvos galvos bausmę“ bei apie 20 tūkst. dolerių (17 tūkst. eurų) baudą, pridūrė jis.

Su D.Catry advokatu susisiekti kol kas nepavyko.

Kambodžos žiniasklaida pranešė, kad tas belgas teismui sakė, jog už pristatytus narkotikus jam buvo pažadėta 30 tūkst. dolerių (beveik 26 tūkst. eurų).

D.Catry, savo paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“ skelbiantis, kad gyvena Pnom Penyje, iš Brazilijos į Kambodžą keliavo per Etiopiją ir Tailandą.

Kambodža tapo populiariu narkotikų, ypač metamfetamino ir heroino, kontrabandos maršrutu kaimyniniam Tailandui sugriežtinus savo požiūrį į narkotikus šio šimtmečio pradžioje.

Pastaraisiais metais Kambodža suintensyvino savo kovą su narkotikais. Dėl narkotikų kontrabandos šalyje buvo suimti šimtai žmonių, įskaitant aukšto rango pareigūnus ir užsieniečius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius