-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kim Jong Unas savo dėdę atidavė sudraskyti šunims

Šiaurės Korėjos lyderis Kim Jong Unas su savo dėde susidorojo itin žiauriai. Kinijos žiniasklaida skelbia, kad Jang Song Thaekas buvo ne sušaudytas, kaip įprasta šioje šalyje, o sudraskytas alkanų šunų.
Kim Jong Unas
Kim Jong Unas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kaip rašo „The Daily Mail“, 67 metų Jang Song Thaekas ir artimiausi jo pagalbininkai gruodžio 12-ąją buvo nurengti nuogi ir įmesti į narvą su 120 tris dienas neėdusių šunų.

Skelbiama, kad nuteistuosius mirčiai keturkojai dorojo valandą, o žiaurią egzekuciją stebėjo Kim Jong Unas ir 300 jo parankinių – po tokių vaizdų visi turėjo suprasti, kad su lyderiu nepajuokausi.  

Šią informaciją paskelbė kinų laikraštis „Wen Wei Po“.

Praėjusių metų pabaigoje Šiaurės Korėjos vadovas savo dėdę apkaltino perversmo rengimu, korupcija ir svetimoteriavimu. Kim Jong Ilo laikais Jang Song Thaekas buvo laikomas antru galingiausiu šalyje žmogumi.

Naujųjų metų proga perskaitytame pareiškime Kim Jong Unas iškeikė dėdę ir apkaltino JAV ir Pietų Korėją, kad siekia branduolinio karo.

Kaip pastebi „The Straits Times“, šios informacijos paskelbimas Kinijos laikraštyje rodo, kad ši šalis jau praranda kantrybę dėl Šiaurės Korėjos. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius