Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kim Jong-Unas žmonai parodė savo karius

Šiaurės Korėjos valstybinė televizija KRT parodė savo lyderio Kim Jong-Uno nuotraukas, kuriose jis kartu su žmona lankosi kariniame dalinyje. Besišypsanti sutuoktinė ne pirmą kartą lydėjo savo vyrą oficialaus vizito metu, rašo Tvn24.pl.
Šiaurės Korėjos lyderio ir jo žmonos apsilankymas kariniame dalinyje
Šiaurės Korėjos lyderio ir jo žmonos apsilankymas kariniame dalinyje / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Nuotraukose matosi, kad Ri Sol Ju, pasipuošusi balta suknele ir juodu megztuku, sėdi šalia savo vyro ir stebi kariškių pratybas. Nuotraukose taip pat matosi, kad Šiaurės Korėjos vadovas apžiūrėjo ginklus, sutuoktinius sveikino merginų kolektyvas.

Tačiau KRT televizija nepranešė nei kada buvo padarytos nuotraukos, nei kur yra šis karinis dalinys. Nustatyti tai iš matomų vaizdų nėra įmanoma.

Pastaruoju metu Šiaurės Korėjos žiniasklaidoje dažnai publikuojamos nuotraukos, kuriose Kim Jong-Unas yra su savo žmona.

Tačiau tai ne itin praskleidžia uždangą, slepiančią Šiaurės Korėjos vadovo asmeninį gyvenimą. Apie Kim Jong-Uno vedybas prabilta po to, kai jis koncerte pasirodė su paslaptinga moterimi. Spėliones užbaigė KRT televizija, paskelbusi, kad ši moteris yra šalies vadovo žmona.

Pietų Korėjoje yra paskelbta informacija, kad Kim Jong-Unas vedė dar 2009 metais ir jau susilaukė vaiko. Anksčiau kalbėta, kad ši moteris yra buvusi dainininkė ir su Kim Jong-Unu turėjo romaną dar prieš jam tampant šalies vadovu. Tačiau šiuos santykius esą liepęs nutraukti dabartinio Šiaurės Korėjos lyderio tėvas Kim Jong-Ilas prieš sūnui tampant šalies vadovu.

Reuters/Scanpix nuotr./`alies vadovą sveikino merginų-karių kolektyvas.
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Šalies vadovą sveikino merginų karių kolektyvas.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius