-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kim Jong Unas „nusipenėjo“ dėl sušių ir šampano

Buvęs mirusio Kim Jong Uno tėvo asmeninis virėjas mano, kad dabartinis Šiaurės Korėjos diktatorius pernelyg įniko į sušius ir brangų šampaną – todėl naujausiose nuotraukose jis yra akivaizdžiai priaugęs nemažai svorio, rašo „The Independent“.
Kim Jong Unas
Kim Jong Unas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Šią savaitę Šiaurės Korėjos naujienų agentūrai paviešinus naujas Kim Jong Uno nuotraukas, pasaulio žiniasklaidoje kilo diskusija – kas slypi už ryškaus diktatoriaus kilogramų pagausėjimo. CNN tiesioginiame eteryje vienas ekspertas teigė, kad gal paprasčiausiai nėra nė vieno žmogaus, kuris jam pasakytų „Ne“. 

Kenji Fujimoto, kuris 13 metų buvo Kim Jong Ilo virėju, ir apie tai yra išleidęs knygą, „Mail Online“ sakė: „Aš gamindavau sušį generolui Kim Jong Ilui bent kartą per savaitę, ir Kim Jong Unas visuomet prisijungdavo vakarienei. Tad galiu pasakyti, kad Kim Jong Unas mėgo sušį“.

Tačiau nutukimo priežastis – ne tik tai. Virėjas pridūrė: „Jis gerdavo labai daug. Jo mėgstamiausias buvo „Cristal“ šampanas, kurio vienu prisėdimu paprastai išgerdavo du butelius“. Vieno tokio butelio kaina – apie pora šimtų eurų.

K.Fujimoto taip pat prisiminė, kad daugelyje pasaulio vietų uždrausta ryklio peleko sriuba buvo tiekiama per prabangią puotą, į kurią jis buvo pakviestas 2012 m.

Praėjusiais metais buvo kilęs susirūpinimas Kim Jong Uno sveikata, kai diktatorius daugiau nei mėnesį nesirodė viešumoje, o vėliau pasirodė šlubuojantis. Kalbama, kad jis galbūt serga podagra.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Kim Jong Unas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Kim Jong Unas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius