Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kinijoje pavydo apimtas vaisių pardavėjas nužudė devynis žmones

Šiaurės Kinijoje vienas vaisių pardavėjas nužudė savo žmoną ir aštuonis kitus žmones, ištiktas pavydo priepuolio, nes įtarė, kad sutuoktinė yra jam neištikima, trečiadienį pranešė valstybinė naujienų agentūra „Xinhua“, remdamasi policijos informacija.

32 metų Qin Changchengas buvo suimtas ir prisipažino nužudęs žmoną, jos viršininką, savo tetą ir dėdę bei dar šešis kaimynus, nurodė „Xinhua“, cituodama Hebėjaus provincijos policijos pranešimą.

Šanchajuje leidžiamas dienraštis „Oriental Morning Post“ rašo, kad Qin Changchengas siautėjo pirmadienį ir kad šios žudynės prasidėjo vienoje automobilių plovykloje Botu mieste, kurioje dirbo jo žmona. Vėliau jis įsiveržė į vieną bendrabutį, kur nužudė kitas savo aukas.

Šis incidentas vyko apie 560 tūkst. gyventojų turinčiame mieste, esančiame už 200 kilometrų į šiaurę nuo Pekino. Kol kas neaišku, kaip žudė Qin Changchengas.

Šis išpuolis tapo daugiausiai gyvybių nusinešusia ataka Kinijoje nuo balandžio, kai vienas 33 metų vyras, negavęs paskolos, šalies šiaurinėje Liaoningo provincijoje nužudė dešimt žmonių, įskaitant savo tėvą, žmoną ir sūnų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius