-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kinijos sekso sostinė: moterys čia vyksta surinkinėti „iPhone“, vyrai – susirasti meilužę

Didelis pramoninis Dunguanio miestas Pietų Kinijoje garsus tuo, kad čia gaminami „iPhone“, „iPad“ ir kiti populiarūs įrenginiai. Bet tai nėra vienintelis šio miesto ypatumas. Kaip skelbia „The Mirror“, kurį cituoja newsru.com, šis miestas garsėja ir kaip Kinijos sekso sostinė, nes čia vienam vyrui tenka trys moterys.
Fabrike pietaujančios moterys Dunguanyje
Fabrike pietaujančios moterys Dunguanyje / „Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr.
Temos: 3 iPhone iPad Kinija

Tokia neįprasta Kinijai demografinė situacija 8 mln. gyventojų turinčiame Dunguanyje susiklostė dėl tų pačių „iPhone“ ir „iPad“ – vietos fabrikai linkę įdarbinti moteris, nes jos patikimesnės ir kruopštesnės. Vyrai čia daugiausia dirba laikinus darbus, o laisvu laiku slankioja po miestą.

Šie vyrai mėgsta girtis savo draugėmis. Kai kurie neslepia – vienu metu turi bent dvi-tris moteris, laiko pakanka visoms. „Merginą čia susirasti gerokai paprasčiau nei darbą“, – sakė vienas praeivis.

Fabrikuose dirbantiems vyrams dar lengviau su moterimis – meilužių jiems net ieškoti nereikia, merginos pačios mielai siūlo praleisti vakarą kartu po sunkios darbo dienos. Kaip pasakoja vienas darbininkas, jis turi net tris artimas drauges ir jos vienos apie kitas žino, panašiai gyvena ir jo draugai.

„Čia tiek daug jaunų ir nepatyrusių darbininkių. Kodėl reikia apsiriboti viena, jeigu tavęs užtenka kelioms? Visi turi linksmintis, jei to nedarysi tu, darys kiti“, – taip kalba darbininkas Dunguanio fabrike.

O štai 25 metų vyras neslepia atvykęs susirasti žmoną, nes jo gimtajame mieste tai per brangu – kaip kraitį reikia sumokėti net iki 5 tūkst. dolerių. Dunguanyje daug moterų ir jos nenori pinigų, tik vyrų. Vyras nedirba, bet turi draugę, kuri apmoka jo sąskaitas.

Merginą čia susirasti gerokai paprasčiau nei darbą, – pasakė vienas praeivis.

Moterų teisių gynėjų organizacijos atstovai tvirtina, kad moterys šiame mieste linkusios „nepastebėti“, jog jų bičiuliai turi kitų draugių, nors tai sudėtinga visiems dirbant viename fabrike. Esą taikstytis su situacija yra lengviau nei likti vienišoms.

Dauguma moterų, padirbėjusios Dunguanyje, grįš į savo gimtuosius miestus ir ištekės ten. O savo gyvenimą „sekso sostinėje“ jos paprastai vertina kaip „laikiną ir neišvengiamą blogį“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius