-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kinijos visuomenė pasipiktinusi: 24 metų dainininkas susitikinėja su dvylikamete

24 metų popdainininkas Zhangas Muyi ir 12-metė Akami Miki, modelis iš Kanados, šokiravo Kiniją socialiniame tinkle prisipažinę apie savo meilę.
Zhangas Muyi ir Akama Miki
Zhangas Muyi ir Akama Miki / Weibo
Temos: 2 Pedofilija Kinija

Pora pirmą kartą susitiko, kai mergaitei buvo vos aštuoneri, o Zhangas buvo pasamdytas būti jos muzikos mokytoju. Panašu, kad po kelerių metų dainininkui prabudo ne tik pedagogiški jausmai.

Nepaisant 12 metų skirtumo, pora net nesistengia slėpti savo jausmų vienas kitam. Populiariausiame Kinijos socialiniame tinkle „Weibo“ jie viešai siunčia vienas kitam romantiškas žinutes, flirtuoja ir dalijasi bendromis nuotraukomis su prierašais apie meilę. 

Weibo/Zhangas Muyi ir Akama Miki
Weibo/Zhangas Muyi ir Akama Miki

Pavyzdžiui, iškart po 12-ojo gimtadienio mergaitė parašė Zhango „Weibo“ puslapyje: „Palauk, kol aš būsiu pakankamai suaugusi, kad galėčiau už tavęs tekėti, ir tuomet aš atsakysiu „sutinku“. 24-erių metų vyras atsakė: „Aš tiesiog negaliu sulaukti, kol praeis keturi tavo gimtadieniai“.

Pora sako, kad jiems nesvarbu, jog kiti jų santykius vadina netinkamais ir keistais. „Mes nieko dėl to negalime padaryti, o ir nejaučiame, kad turėtume ką nors įrodinėti šiems žmonėms, – savo puslapyje rašo Zhangas. – Viskas, ką mes galime padaryti – tai ir toliau atkakliai ginti savo meilę, mūsų gyvenimą ir būti kartu“.

Kai kurie skeptikai jų santykius pavadino viešųjų ryšių triuku. Tačiau kaip suaugusio vyro įvaizdžiui gali padėti jo deklaruojama meilė vaikui?

2009 metais duetas kartu įrašė ir dainą „Pretty Boy“:

VIDEO: Pretty Boy Chinese Cover by Miki and 张木易

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius