-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kipro policija tiria septyniomis žmogžudystėmis įtariamo žudiko maniako bylą

Kipro teisėsaugininkams tiriant kelių užsieniečių moterų ir mergaičių nužudymo bylą ketvirtadienį buvo aptikti dar vienos aukos palaikai, įtariamam žudikui maniakui prisipažinus dėl septynių žmogžudysčių, pranešė šaltiniai policijoje.
Kipro pareigūnai ieško žudiko maniako aukų kūnų
Kipro pareigūnai ieško žudiko maniako aukų kūnų / „Scanpix“/AP nuotr.

35 metų Kipro graikų armijos karininkas stojo prieš teismą per posėdį dėl kardomojo kalinimo skyrimo byloje dėl trečios filipinietės nužudymo. Apie šios moters dingimą buvo pranešta praėjusiais metais.

Šaltiniai policijoje valstybinei naujienų agentūrai CNA sakė, kad teisėsaugininkai taip pat tiria vienos azijietės ir dviejų rumunių – motinos bei jos paauglės dukters, apie kurių dingimą buvo pranešta 2016 metais, nužudymą.

Įtariamasis, kaip skelbiama, prisipažino dėl septynių žmogžudysčių. Ketvirtadienį jis parodė tyrėjams vietą, kur paliko vienos aukos kūną. Jis buvo įmestas į šulinį šaudykloje netoli sostinės Nikosijos.

Tyrimui išsiplėtus Kipro policija paprašė Jungtinės Karalystės teisėsaugos institucijų ekspertų – koronerio, psichiatro, teismo medicinos specialisto ir tyrėjų – pagalbos.

Balandžio 14 dieną apleistoje kasykloje buvo aptiktas vienos nužudytos filipinietės kūnas. Po šešių dienų toje pat šachtoje buvo rasti kitos moters, manoma, taip pat filipinietės, palaikai.

Vietos žiniasklaida tai pavadino pirmąja žudiko maniako byla saloje.

Kipro policija taip pat ieško dingusia paskelbtos šešiametės filipinietės – vienos iš nužudytų moterų dukters – kūno.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius