Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kodėl Vladimiras Putinas nusprendė skirtis su žmona?

Praėjusią savaitę daugeliui netikėta tapo žinia, kad Vladimiras Putinas skiriasi su savo žmona Liudmila. Politologai ir Rusijos prezidento šeimos draugai svarsto, kodėl V.Putinas ryžosi šiam žingsniui.
Vladimiras Putinas su žmona Liudmila
Vladimiras Putinas su žmona Liudmila / „Scanpix“ nuotr.

Vokiečių leidinys „Tageszeitung“ pateikia televizijos laidų vedėjos Ksenijos Sobčiak, kurią pristato kaip „buvusią Putinų šeimos draugę“, žodžius apie Rusijos prezidento skyrybas. Anot jos, būtent V.Putino žmona privertė vyrą viešai paskelbti apie skyrybas. 

„Liudmila Aleksandrovna – labai griežtas žmogus, mokantis apginti savo nuomonę. Aš esu tikra, kad ji spaudė savo vyrą, be to, manau, jog ji jau seniai norėjo šių skyrybų, kad neliktų tokioje keistoje dviprasmiškoje situacijoje“, – pasakojo K.Sobčiak.

Anot K.Sobčiak, pačiam V.Putinui skyrybos buvo labai nepatogios, nes prieštarauja jo paties aktyviems veiksmams kurti Rusijoje „patriarchalinę visuomenę, kuri remiasi šeimos ir stačiatikių vertybėmis“. 

Tuo, kad būtent V.Putino žmona norėjo skyrybų, įsitikinęs ir politologas Stanislavas Belkovskis. Leidiniui „Moskovskij komsomoliec“ jis sako, kad prezidento žmona siekė įforminti tai, kas jau seniai buvo tapę faktu. 

„The Christian Science Monitor“ cituoja „Novaja gazieta“ apžvalgininką Andrejų Kolesnikovą, kuris teigia, kad V.Putinas ryžosi skyryboms dėl „protokolinių sumetimų, kad galų gale galėtų pasirodyti viešumoje vienas, nekeldamas klausimų“. 

Visuomenėje sklando ir kur kas pikantiškesnės skyrybų priežastys. Sklando gandai, kad prie V.Putino nuolat sukiojasi kitos moterys. Labiausiai paplitusi žinia, jog Rusijos prezidentas užmezgė romaną su Rusijos olimpine čempione, gimnaste Alina Kabajeva. Gegužę jai sukako 30 metų. Tai viena talentingiausių šalies gimnasčių, laimėjusi du olimpinius medalius. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius