Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kolorado prokurorai paviešino šaudynių kino teatre ir žudiko Jameso Holmeso asmenines nuotraukas

Kolorado prokuratūra šią savaitę paskelbė nuotraukas ir filmuotą medžiagą, kurie yra įkalčiai Jameso Holmeso byloje. Jis 2012 m. liepos 20 d. kino teatre „Aurora“ nušovė 12 žmonių.
Šaudynės Kolorado kino teatre
Šaudynės Kolorado kino teatre / Kolorado prokuratūros nuotr.

„Dabar, kai teismas pasibaigęs, prokuratūra atsako į prašymus kai kurią medžiagą paviešinti“, – ABC cituoja Richą Ormaną, vyr.prokuroro pavaduotoją.

Tarp paskelbtų nuotraukų – J.Holmeso darytos fotografijos „iPhone“ telefonu, laiškai jam. Tarp pastarųjų yra ir susižavėjimo kupinas laiškas iš 19-mečio studento, kuris rašo, kad J.Holmesas yra kietas ir turi puikius plaukus.

Kitame paviešintame laiške jo motina rašo, kad „mūsų bažnyčia meldžiasi už mūsų šeimą, ir patikėk – įskaitant ir tave“. Ji taip pat sūnui pasiūlo paskaityti konkrečias ištraukas iš Biblijos, kad jis atrastų paguodą, prašo jai ir tėvui leisti jį aplankyti kalėjime.

Paskelbti ir jo profilio pažinčių svetainėje Match.com įrašai bei jo namų, kuriuose buvo palikta spąstų, nuotraukos.

JAV žiniasklaida paskelbė tik dalį nuotraukų – didelė dalis jų yra pernelyg žiaurios, kad būtų skelbiamos žiniasklaidos priemonėse.

J.Holmeso teismas truko 4 mėnesius. Jis buvo pripažintas kaltu dėl 165 nusikaltimų ir rugpjūtį nuteistas kalėti iki gyvos galvos, nes prisiekusieji negalėjo vienbalsiai pritarti mirties bausmei.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius