Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Krizė skaudžiai smogė pasaulio sekso industrijai

Sekso industrijai nuo Bankoko iki Berlyno atėjo sunkūs laikai, skelbia „Time.“
Visame pasaulyje sekso verslas šiuo metu išgyvena ne pačius geriausius laikus.
Visame pasaulyje sekso verslas šiuo metu išgyvena ne pačius geriausius laikus. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Itin skaudžiai krizė smogė Tailandui – prognozuojama, kad čia pajamos iš turizmo šiemet sumažės 35 procentais. „Anksčiau mano atlyginimas buvo 8 tūkstančiai batų (apie 232 doleriai) per mėnesį, o dabar moka vos 6 tūkstančius. Klientų neturiu jau penkias naktis. Net jeigu pavaišina taurele – ir tai jau sėkmė“, – leidinio žurnalistui pasakojo striptizo šokėja Bankoke.
„Tie, kas ateidavo pas mus du-tris kartus per savaitę, dabar apsiriboja tik vienu kartu“, – pasakojo Vokietijoje esančio viešnamio „Hamburg's Geizhaus“ įkūrėja. Visuomeninių organizacijų duomenimis, Prahos apylinkėse užsidarė apie pusė viešnamių, o kiti taip pat susiduria su problemomis.

„Tačiau seniausia pasaulyje profesija taip paprastai nepasiduos“, – rašoma leidinyje. Viešnamiai ir prostitučių paslaugas siūlančios saunos vilioja klientus įvairiais būdais: nemokamais autobusais, nuolaidomis pensininkams, dieniniais abonentais. Pavyzdžiui, Berlyno „Pussy Club“ už 98 dolerius galima užsiiminėti seksu be apribojimų, į kainą įeina apsilankymas saunoje ir soliariume, o taip pat švediškas stalas.

Kai kuriose šalyse sekso industrijai padėjo nacionalinių valiutų susilpnėjimas. Pavyzdžiui, Ukrainoje, kaip teigia teisėsaugos atstovai, šios srities pajamos padvigubės – iki 1,5 mlrd. dolerių.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius