Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 09 17 /16:44

Kruvina drama Rusijoje: rotveileris sudraskė pusantrų metų mergaitę, per ekspertizę paaiškėjo, kad vaikas buvo atiduotas suėsti šuniui

Rusiją sukrėtė kraupi žinia. Sekmadienį netoli Novosibirsko, Telmano kaime, įvyko skaudi nelaimė: rotveileris puolė pusantrų metų mergaitę ir mirtinai ją sudraskė. Tačiau jau pirmadienį ekspertizė nustatė: mergaitė buvo nužudyta, o šuniui jau negyvas vaikas buvo atiduotas suėsti. Taip norėta paslėpti nusikaltimą ir imituoti nelaimę.
Rotveileris
Rotveileris / Wikipedia.org nuotr.

Dar sekmadienį buvo pranešta, kad 21-erių moteris (vardas neskelbiamas, minima tik pavardė Karpova) su savo pusantrų metų dukryte Nikol atvyko pas seserį Olgą Sokolichiną netoli Novosibirsko esančiame Telmano kaime.

Ten kartu su pažįstamų kompanija išgėrė, o vėliau išėjo pasivaikščioti. Vaiką kompanija paliko namuose su vienu iš svečių – Andrejumi Morgunovu. Bute buvo ir šuo – galingas rotveileris, bet jis esą buvo tvirtai pririštas. Išgėręs vyras, kaip buvo pranešta, užmigo, o pabudęs rado rotveilerio mirtinai sudraskytą mergaitę.

Tuo tarpu jau pirmadienį buvo paskelbti oficialios ekspertizės duomenys, pagal kuriuos, sužalotame kūnelyje rasta net 91 peilio padaryta žaizda. Manoma, kad iš pradžių vaikas buvo nužudytas ir tik vėliau, kad būtų paslėptas nusikaltimas, atiduotas šuniui. Ar tai buvo A.Morgunovo nusikaltimas, kuris dabar ieškomas, ar suplanuotas visos geriančios kompanijos veiksmas – dar aiškinasi vietos policija.

Papildyta 16.44 val.: 37-erių įtariamasis A. Morgunovas suimtas. Iškart po įvykio pabėgęs vyras spėjo nuvažiuoti net 120 km nuo nusikaltimo vietos. Kaip praneša portalas Life News, įtariamas žudikas šiuo metu apklausiamas. Beje, portalas patikslino, kad vaikas buvo sudraskytas ne namuose, kaip buvo pranešta anksčiau, o lauke, kur šeimininkė laikė net aštuonis rotveilerius. Grįžusi po pasivaikščiojimo motina su kompanija rado kruviną nusikaltimo vietą, o įtariamasis buvo pabėgęs.

Daugiau apie šį įvykį bei vaizdo reportažą žiūrėkite portalo 15min.lt rusiškoje versijoje.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius