-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kvapą gniaužiančios gaudynės Sietle baigėsi mirtinu susišaudymu

Sietlo policija išplatino filmuotą nusikaltėlio gaudynių medžiagą. 35-erių metų įtariamasis buvo persekiojamas praėjusį savaitgalį po to, kai ėmė mojuoti ginklais keliuose Sietlo verslo centruose.

Sietlo policija tiria nusikaltėlio gaudynių medžiagą. Vyras miesto centre švaistėsi dviem ginklais. Policiją iškvietė vienos kavinės savininkai. Tuomet nusikaltėlis spruko į restoraną. Ten pamosavęs ginklais – į „Quicksilver“ parduotuvę ir tatuiruočių saloną.

Paskui, išbėgęs į gatvę, atėmė iš vairuotojo raudoną „VW Golf“. Nuvažiavęs į Vašingtono universiteto sporto centrą, užgrobė kitą automobilį – raudoną miniveną. Juo nuvažiavęs į degalinę, bandė pavogti moters „Mercedes Benz“. Galiausiai, pasiekęs automobilių nuomos punktą, pagrobė prabangų ir labai galingą „Chevrolet Camaro“.

VIDEO: Beprotiškos nusikaltėlio gaudynės Sietle

Štai tuomet jį pradėjo persekioti policija – iš viso 12 pareigūnų. Iš pradžių policijai nelabai sekėsi – taranavo „Camaro“, bet nusikaltėlis paspruko. Galiausiai, po antro tarano, automobilis sustojo, jį apsupo policija, prasidėjo susišaudymas.

Kaip praneša policija, nusikaltėlis buvo nukautas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius