-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 16 /14:44

Latvijoje įgriuvo dar vienos parduotuvės „Maxima“ lubos

Trečiadienio vakarą Latvijoje įgriuvo dar vienos parduotuvės „Maxima“ lubos. Apie nukentėjusiuosius Latvijos žiniasklaida nepraneša.
Rygoje įgriuvo „Maxima“ prekybos centro stogas
Rygoje įgriuvo „Maxima“ prekybos centro stogas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip skelbia portalas Focus.lv, Valmieros miesto G.Apinos g. įsikūrusioje parduotuvėje lubos trečiadienį pirmą kartą įgriuvo apie 15 val. 20 min. vietos laiku. Antrasis įgriuvimas užfiksuotas maždaug 20 val. 20 min. vietos laiku.

Vietos gelbėjimo tarnybos išreiškė nuostabą dėl šio įvykio – esą apie lubų įgriuvimą parduotuvėje jie nebuvo informuoti.

Ketvirtadienį patikslinta, kad trečiadienio vakarą minėtoje parduotuvėje nukrito pakabinamos lubos 40 kvadratinių metrų plote.

„Įvykis Valmieros miesto G. Apinos g. esančioje MAXIMA XX parduotuvėje atsitiko, kai sausio 15 d. vienas iš parduotuvės klientų užkasinėje zonoje atsitrenkė į nuomininko stiklinę pertvarą. Dėl šios priežasties nukrito nuomininko reklaminė iškaba, kuri krisdama nugriovė 2 kv. m lengvos konstrukcijos pakabinamų lubų. Iškart po įvykio parduotuvės apsaugos darbuotojai aptvėrė įvykio vietą ir iškvietė techninę pagalbą“, – situaciją komentuoja „Maxima Latvija“ komunikacijos vadovas Janis Beseris.

Pasak jo, buvo uždarytos ir netoliese esančios nuomininkų parduotuvės, siekiant užtikinti, kad jų lankytojams nekiltų jokios grėsmės.

„Atvykę techninės pagalbos tarnybų darbuotojai aptvertoje teritorijoje pradėjo pakabinamų lubų remonto darbus, įvertinę situaciją, nusprendė pakabinamas lubas išmontuoti. Pradėjus išmontavimo darbus, aptvertoje teritorijoje subyrėjo dar viena lengvos konstrukcijos dekoratyvinių pakabinamų lubų dalis. Kadangi buvo vykdomi lokalūs remonto darbai ir tai buvo daroma aptvertoje teritorijoje, į valstybines gelbėjimo tarnybas nebuvo kreiptasi. Minėto įvykio metu žmonės nenukentėjo. Kadangi jokios grėsmės nustatyta nebuvo, o lubų remontas vyko aptvertoje teritorijoje, parduotuvė veiklos nesustabdė“, – kalbėjo Janis Beseris.

Primename, kad lapkričio 21 d., įgriuvus prekybos centro Zuolitūdėje stogui, žuvo 54 žmonės.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius