Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lėktuve per skrydį į Filipinus gimė mergaitė

Lėktuve, skridusiame iš Jungtinių Arabų Emyratų (JAE) į Filipinus, tiesiog ore skrydžio metu, moteris pagimdė pirma laiko pasaulį išvydusią, bet sveiką mergaitę, o lėktuvas tada neplanuotai nutūpė Indijoje.
Lėktuve pagimdžiusi moteris
Lėktuve pagimdžiusi moteris / facebook.com nuotrauka

Motinai, kuri turėjo gimdyti tik po dviejų mėnesių, sąrėmiai prasidėjo „Cebu Pacific Air“ lėktuve sekmadienį, pakeliui iš Dubajaus į Manilą, „Facebook“ parašė kita keleivė Missy Berberabe Umandal.

Panikos apimti skrydžio palydovai pradėjo šauktis medicininės pagalbos ir tarp keleivių rado dvi slaugytojas, o tada salono priekį pavertė gimdykla.

„Girdėjome tik negarsų riksmą, o po kelių sekundžių pasigirdo tylesni, mieli riksmai ir tada sužinojome, kad gimė kūdikis. Laimei, jai teko stumti tik kartą“, – rašė M.B.Umandal, kuri paskelbė motinos, laikančios į antklodę susuktą naujagimį, nuotrauką. Kokia yra gimdyvės pilietybė, neaišku.

Skrydžio palydovai ir slaugytojos nuprausė naujagimį mineraliniu vandeniu ir aprengė drabužėliais, kuriuos padovanojo su mažais vaikais keliavę kiti keleiviai.

Skrydžio palydovai ir slaugytojos nuprausė naujagimį mineraliniu vandeniu ir aprengė drabužėliais, kuriuos padovanojo su mažais vaikais keliavę kiti keleiviai.

Pilotas neplanuotai nutupdė lėktuvą Indijos pietuose esančiame Haiderabade, kad motina ir kūdikiu prieš tolesnę kelionę į Manilą pasirūpintų gydytojai.

„Po pradinės medikų apžiūros jos buvo nuvežtos į miesto ligoninės motinos ir vaiko priežiūros centrą“, – sakė Haiderabado oro uosto saugumo pareigūnas, kuris nenorėjo skelbti savo pavardės.

„Naujagimei ir motinai viskas gerai, jas prižiūri medikai“, – pridūrė jis.

Gimdyvei, su ja keliaujančiai jos motinai ir naujagimei buvo išduotos laikinos vizos trims dienoms, kurios tikriausiai bus pratęstos, kol motina ir vaikas galės skristi lėktuvu, sakė pareigūnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius