-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lėktuvo katastrofą tikriausiai sukėlė techninis gedimas, sako Iranas

Irano šiaurės vakaruose nukritusio lėktuvo katastrofą tikriausiai sukėlė techninės problemos, ketvirtadienį sakė iraniečių transporto pareigūnas.
Irane sudužusio lėktuvo nuolaužos
Irane sudužusio lėktuvo nuolaužos / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Lėktuvas Iranas

Lėktuvui trečiadienį nukritus, žuvo visi 168 juo skridę žmonės. „Piloto tikriausiai negalima kaltinti dėl šio sudužimo. Manome, kad taip tikriausiai įvyko dėl techninės problemos“, – sakė Transporto ministerijos Krizių valdymo skyriaus vadovas Ahmadas Majidi, kurį cituoja naujienų agentūra „Mehr“.

„Dėl šios nelaimės didumo dvi sistemos, susijusios su juodosiomis dėžėmis, buvo taip pažeistos, kad juostos išlėkė iš dėžių ir pabiro ant žemės“, – sakė jis.

A.Majidi tvirtino, kad sudužusio „Caspian Airlines“ lėktuvo „Tu-154“ techninė būklė praėjusį mėnesį Rusijoje buvo patikrinta ir kad licencija skraidyti jam buvo suteikta iki 2010-ųjų.

Skrisdamas į Armėniją lėktuvas ore užsidegė ir vos 16 minučių po pakilimo iš Teherano oro uosto nukrito į dirbamą lauką. Tai didžiausia pastarųjų metų lėktuvo katastrofa Irane. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius