Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lenkas ir rumunas savo skrandžiuose į Lenkiją bandė įvežti beveik 2 kilogramus kokaino

Lenkijos pasieniečiai Varšuvos tarptautiniame Fryderyko Chopino oro uoste sulaikė 34 metų lenką ir 43-ejų rumuną, kurie savo skrandžiuose bandė įvežti į šalį beveik 2 kilogramus gryno kokaino. Jie per abu buvo prariję 167 kapsules su narkotikais, kurių kiekvienoje buvo 11-12 gramų kokaino, pranešė TVN24.
kokainas
kokainas

Abu keleiviai į Varšuvą atskrido iš Brazilijos San Paulo miesto. Apie kokaino kontrabandininkų atvykimą lenkai žinojo tarptautinio policijos tarnybų bendradarbiavimo dėka.

Prieš atliekant kratą buvo atlikta kontrabandininkų šlapimo analizė, kuri parodė, jog esama kokaino.

Nuspręsta abu keleivius nuvežti į netoli oro uosto esančią ligoninę skrandžio peršvietimui. Pakeliui abu prisipažino, jog yra prariję kokaino kapsules. Tai patvirtino ir rentgeno rezultatai. Rastos 167 kapsulės su grynu kokainu.

Jeigu kuri nors iš guminių kapsulių būtų sprogusi, kontrabandininko laukė staigi mirtis, nes mirtina žmogui kokaino dozė lygi 1 gramui.

Iš sulaikytos kontrabandos, kurios vertė apie 400 tūkst. zlotų, buvo galima pagaminti 4 tūkst. narkotikų porcijų. Vyriškiams gresia iki 5 metų kalėjimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius