-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lenkijoje automobilinis betono maišytuvas įsirėžė į namą

Centrinės Lenkijos Lodzės mieste šeštadienio vakare vos per plauką buvo išvengta tragedijos, kai automobilinis betono maišytuvas įsirėžė į posūkyje stovintį namą, praneša šalies naujienų agentūra PAP.

Pasak pareigūnų, automobilis, kurio vairuotojas nesugebėjo suvaldyti vairo, išvartė padangas, įkastas prie namo, pralaužė tvorą ir sustojo tik prie pastato sienos, nudaužęs dujų skaitiklį ir jų vamzdį.

Pasak namo šeimininkės Danutos Goszczynskos, incidentas įvyko apie 23 val. vakaro. Į avarijos vietą atvyko septynios ugniagesių mašinos, taip pat dujų ūkio specialistai, kurie nedelsiant atjungė dujas, kad neįvyktų sprogimas.

Policija nustatė, jog mašinos vairuotojas nesuvaldė vairo, nes važiavo per greitai

Namo šeimininkai teigia, kad tai nebe pirmas kartas, kai į jų kiemą įvažiuoja automobiliai. Kad bent kiek apsisaugotų nuo incidentų, jie palei gatvę įkasė į žemę padangas ir pastatė apsauginę tvorą.

Pasak šeimininkės, per pastaruosius dešimt metų darydami posūkį į jos kiemą buvo įvažiavę ne mažiau kaip 30 lengvųjų automobilių. Tačiau, laimei, anksčiau nė vienas automobilis iki namo sienos neprivažiavo.

„Jeigu betono maišytuvas būtų įsirėžęs į sieną, tai man ant galvos būtų nukritusios lubos. Mano gydytojas juokauja, kad natūralia mirtimi nemirsiu, nes mane kada nors pribaigs tos mašinos“, – sakė D.Goszczynska.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius