Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lenkijoje bulius negyvai subadė moterį

Lenkijoje tragiškai baigėsi dviejų pagyvenusių žmonių bandymas įvaryti į aptvarą bulių – 72 metų moterį jis mirtinai subadė, o jos 82-ejų vyrui sulaužė koją, rašo dienraštis „Glos Wielkopolski“.
Bulius
Bulius / Photos.com
Temos: 2 Bulius Lenkija

Nelaimė trečiadienį pavakare įvyko viename kaime netoli Pleščiovo miesto Didžiosios Lenkijos vaivadijoje. Ūkyje buvo likusi tik pagyvenusių sutuoktinių pora, nes sūnus su žmona buvo išvykęs į miestą.

Dvimetis 800 kg sveriantis bulius netrukus turėjo būti išvežtas į skerdyklą.

Iki šiol su juo jokių rūpesčių nebuvo, tačiau trečiadienį galvijas nutrūko nuo grandinės iš išsiveržė iš aptvaro. Išgirdusi šunų lojimą, šeimininkė išėjo į kiemą ir pamačiusi, kad bulius palaidas vaikšto po kiemą, nuskubėjo užkelti vartų, kad neišbėgtų į laukus.

Tuo metu paskui žmoną išėjo ir vyras. Senolis griebė šakes ir bandė bulių įginti į aptvarą. Šis ragais išplėšė iš rankų šakes ir parvertė senuką ant žemės. Paskui bulius puolė moterį ir pargriovęs ėmė badyti ragais, trypti kojomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius