-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lenkijoje – Panevėžio tragedijos aidas

Lenkijoje beveik pasikartojo Panevėžio tragedija – į pagalbą nukentėjusiesiems skubantys ugniagesiai ir medikai patys pateko į avariją.
Sudaužytos mašinos
Lietuvoje panaši nelaimė nusinešė keturias gyvybes. / „Panevėžio balso“ nuotr.

Per eismo nelaimę, kuri sekmadienį įvyko Liubušo vaivadijoje netoli Svebodzino miesto, buvo sužeisti trys žmonės, tarp jų – vienas ugniagesys, ir smarkiai apgadinti trys automobiliai, praneša naujienų agentūra PAP.

Sekmadienį didelėje Lenkijos dalyje buvo plikledis ir lijundra. Kaip sakė Liubušo policijos atstovė Agata Walatka, vienas lengvasis automobilis nuslydo nuo kelio ir trenkėsi į medį, du žmonės buvo sužeisti.

Mobiliuoju telefonu iškviesta ugniagesių mašina taip pat nuslydo į griovį – per šį incidentą buvo sužeistas vienas pareigūnas.

Negana to, iš paskos lekianti greitosios pagalbos mašina atsitrenkė į ugniagesių automobilį ir nebegalėjo važiuoti.  Teko iškviesti sraigtasparnį, juo sužeistas ugniagesys išskraidintas į ligoninę. Jo gyvybei pavojus negresia.

Sausio 7-ąją panaši avarija, tiesa, ne be žmonių aukų, įvyko Lietuvoje, greta Panevėžio.  Per stiprią pūgą susidūrus keliems automobiliams žuvo du policijos pareigūnai ir du greitosios pagalbos vairuotojai. Pastaruosius mirtinai sužalojo į pagalbą skubantis ugniagesių automobilis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius