Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lenkijos Silezijos regione klaidžiojo ne puma ar tigras, o didelis katinas

Lenkijoje pagaliau buvo išaiškinta, kas yra tas nepagaunamas paslaptingas plėšrūnas, pusę metų gąsdinęs visą šalį.
Katė
Katė / Audriaus Bagdono/BFL nuotr.
Temos: 1 Tigras

Kaip rašo Lenkijos naujienų agentūra PAP, praėjusią savaitę šį stambų kačių šeimos plėšrūną vėl pastebėjo Golešuvo savivaldybės seniūno pavaduotojas.

Apie tai buvo pranešta nepaprastųjų situacijų tarnyboms, o Cešyno apskrities krizių centras perspėjo apie pavojų vietos gyventojus. Vakare paaiškėjo, kad menamas plėšrūnas tėra stambus katinas. Jis jau sugautas.

Šį pumą arba lūšį primenantį gyvūną praėjusio ketvirtadienio rytą Bažanovicų kaimo apylinkėse pastebėjo Golešuvo seniūno pavaduotojas Henrykas Odiasas.

Gavus šį pranešimą, buvo sustiprintos nepaprastųjų situacijų tarnybos, kurios jau anksčiau buvo informuotos apie Opolės regione besibastantį plėšrūną. Gyvūno taip pat ieškojo policija, medžiotojai.

Cešyno apskrities savivaldybėms buvo išsiųstas specialus pranešimas, kuris taip pat buvo paskelbtas Beskidų kurortus lankančių turistų pamėgto Vislos miesto tinklalapyje.  Dabar linkstama manyti, kad galvijus skerdė ir kitas piktadarystes žmonėms darė ne sugautas katinas, bet vilkai.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius