Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Libane sulaikyta moteris nėra IS vadeivos žmona

Irako vidaus reikalų ministerija trečiadienį nurodė, kad Libano pareigūnų sulaikyta moteris yra ne „Islamo valstybės“ (IS) lyderio Abu Bakro al Baghdadi žmona, o vieno vyro, nuteisto dėl sprogdinimų Pietų Irake, sesuo.
Abu Bakras al Baghdadis
Abu Bakras al Baghdadis / Youtube.com stopkadras

„Libano pareigūnų sulaikyta moteris yra Saja Abdul Hamid al Dulaimi, Omaro Abdul Hamido al Dulaimi, kuris yra pareigūnų sulaikytas ir nuteistas mirti už dalyvavimą sprogimuose, sesuo“, – sakė ministerijos atstovas, brigados generolas Saadas Maanas.

„Teroristo al Baghdadi žmonos yra Asmaa Fawzi Mohammed al Dulaimi ir Esraa Rajab Mahel al Qaisi, o žmonos vardu Saja al Dulaimi nėra“, – sakė jis.

Pasak S.Maano, Saja al Dulaimi pabėgo į Siriją, kur ją sulaikė pareigūnai. Ji priklausė grupei sulaikytų moterų, kurios buvo paleistos mainais į Sirijoje islamistų sukilėlių pagrobtų vienuolių moterų paleidimą.

Libano saugumo pareigūnai antradienį paskelbė, kad sulaikė A.B.al Baghdadi žmoną ir dukrą, kurios praėjusio mėnesio pabaigoje atvyko iš Sirijos.

Jos buvo sulaikytos Libano šiaurėje, nes moteris pateikė suklastotą pasą. Tyrėjai apklausia ją Libano gynybos ministerijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius