-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lidl“ atsiprašė dėl draudimo parduotuvės darbuotojams kalbėti lenkiškai

Po neseniai nuskambėjusio pasipiktinimo vienos iš Škotijoje esančios prekybos tinklo „Lidl“ parduotuvės vadovybės sprendimu savo darbuotojams kalbėti lenkiškai, įmonė nusiuntė atsiprašymą Lenkijos ambasadai Londone, praneša naujienų svetainė thenews.pl.
„Lidl“ parduotuvė
„Lidl“ parduotuvė / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Bendrovės „Lidl UK“, atsakingos už visas tinklo parduotuves Didžiojoje Britanijoje, generalinis direktorius Ronny Gottschilchas išsiuntė atsiprašymo laišką Lenkijos ambasadoriui Londone Witoldui Sobkowui po to, kai diplomatas išsiuntė skundą bendrovei.

„Norėčiau atsiprašyti už sukeltą sąmyšį ir užtikrinti jus, kad mes vertiname ir gerbiame savo klientus lenkus ir tikimės, kad visi nesusipratimai dabar bus ištaisyti“, – savo laiške rašė R.Gottschilchas.

„Didžiojoje Britanijoje veikianti įmonė „Lidl“ gerbia ir priima visas kalbas, manome, kad daug kalbų mokantys darbuotojai yra didžiulis turtas“, – pridūrė „Lidl UK“ generalinis direktorius.

Lapkričio pradžioje pasirodė informacija apie tai, kad Škotijos Kerkoldžio mieste esančios parduotuvės „Lidl“ darbuotojams lenkams buvo uždrausta su klientais lenkais kalbėti savo gimtąja kalba. Taip pat darbuotojams buvo nurodyta, jog jie tarpusavyje negali kalbėtis lenkiškai net ir pertraukų metu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius