Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Londone įkalintas daktaras, nuodijęs savo meilužę

Londono teismas pirmadienį skyrė šešerių metų laisvės atėmimo bausmę gydytojui, kuris palaipsniui nuodijo kūdikio besilaukiančią savo meilužę, taip norėdamas pražudyti jų meilės vaisių.
Daktaras Edwardas Erinas
Daktaras Edwardas Erinas / „Scanpix“ nuotr.

44-erių daktaras Edwardas Erinas, konsultuojantis ligoninės gydytojas ir farmakologas, praėjusį mėnesį buvo pripažintas kaltu dėl bandymo užnuodyti savo draugės kavą bei sultis ir taip sukelti persileidimą.

Londono Old Beilio teismas išgirdo, kad vedęs, dviejų vaikų tėvas E.Erinas tokių veiksmų ėmėsi praėjusių metų vasarį, kai Bella Prowse, su kuria daktaras neseniai buvo užmezgęs romantiškus santykius, atsisakė daryti abortą.

Anot teisėjo Richardo Hone'o, E.Erino „reputacija buvo su trūkumais“, jis garsėjo kaip „melagis, apgavikas ir grobuonis“.

„Scanpix“ nuotr./Bella Prowse
Bella Prowse

Nukentėjusiosios pareiškime teismui sakoma, kad B.Prowse patyrė gniuždantį kaltinamojo veiksmų poveikį, dėl kurio ji atsidūrė prie nervinio išsekimo ribos.

B.Prowse kreipėsi į policiją po to, kai savo gėrimuose, kuriuos jai buvo paruošęs Londono Šv.Marijos ligoninėje dirbęs E.Erinas, ji rado įtartinų miltelių.

Pirmą kartą tai atsitiko „Starbucks“ parduotuvėje, Londono Padingtono stotyje, kur moteris pastebėjo, kad jai atneštos kavos dangtelis buvo nuimtas ir uždėtas iš naujo.

Kitą dieną daktaras B.Prowse darbovietėje jai pasiūlė apelsinų sulčių buteliuką, tačiau ir šį kartą ji pastebėjo, kad dangtelis pažeistas.

Moteris nunešė abu gėrimus į policiją, kur atlikti tyrimai parodė, jog juose būta dviejų medžiagų, galėjusių sukelti persileidimą, pėdsakų.

Vėliau 33-jų B.Prowse pagimdė sveiką vaiką.

Kaip pranešė policija, tai antras panašus atvejis nagrinėjamas teisme per pastaruosius 40 metų.

E.Erino žmona sakė palaikanti savo vyrą ir tvirtino žinojusi apie nesantuokinius jo ryšius.

„Jei ji ir toliau, kaip žada, jus palaikys, jūs gal suprasite, kad ji yra nusipelniusi geresnio vyro, nei tas, kuris šlaistosi pakampėmis“, – sakė teisėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius