Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Londono meras solidarizuodamasis su benamiais savaitgalį nakvojo gatvėje

Demonstruodamas paramą Benamių karo veteranų kampanijai Londono meras Borisas Johnsonas kartu su „The Independent“ akcininku Jevgenijumi Lebedevu savaitgalį miegojo gatvėje.
Londono meras nakvojo gatvėje.
Londono meras nakvojo gatvėje.

Kaip skelbia „The Independent“, du turtingi ir įtakingi vyrai, pasiėmę tik miegmaišius ir po kartono gabalą, naktį iš penktadienio į šeštadienį praleido ant šaligatvio Greshamo gatvėje, Londono centre.

Taip jie bandė atkreipti dėmesį į tuos buvusius kariškius, kurie nesugebėdami sulaukti socialinio būsto ir pilietybės yra priversti gyventi gatvėje.

„Žmonės, kurie tarnavo mūsų šaliai sunkiausiose ir vargiai įsivaizduojamose situacijose, nusipelno visokeriopos pagalbos. Per du dešimtmečius mes smarkiai sumažinome tokių atvejų kiekį, deja, iki šiol situacija yra tragiška, nes labai daug jų iki šiol kenčia“, – šeštadienį ryte teigė B.Johnsonas.

Londono meras apsilankė ir pagrindinėse benamių veteranų nakvynės vietose, kuriose kai kurie jų gyvena po 20-40 metų. Taip pat aplankė veteranams skirtus nakvynės namus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius