Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Londono oro uosto darbuotojas sužeistas tempiamo Rusijos lainerio

Londono Gatviko oro uoste tempiant Rusijos oro bendrovei „Rossija“ priklausantį lėktuvą A319 buvo sužeistas paslaugų įmonės DNATA („Dubai National Air Transport Association“) darbuotojas, naujienų agentūrai „Interfax“ sakė aviakompanijos atstovas.
Gatviko oro uostas
Gatviko oro uostas / „Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr.

„Tempiant reisu FV6620 iš Gatviko į Sankt Peterburgą išskristi rengtą orlaivį А319, vienas reisą aptarnaujančios vietos kompanijos DNATA darbuotojas šiurkščiai pažeidė saugumo techniką. Dėl to po judančio lėktuvo važiuokle pateko jo koja, ... darbuotojas patyrė traumą“, – sakė atstovas.

Pasak jo, vaduojant traumą patyrusį darbuotoją buvo naudojama neįprasta įranga, todėl orlaivis buvo apgadintas ir reikia papildomų remonto darbų. Orlaivio eksploatacija nutraukta.

„Be to, nesuderinusi su aviakompanijos techninėmis tarnybomis vietos inspekcija paėmė lėktuvo įrenginį, įrašinėjantį ekipažo pokalbius su antžeminėmis tarnybomis“, – pridūrė atstovas.

Keleiviai buvo išlaipinti ir paskirstyti po viešbučius. Nurodoma, kad „Rossija“ šiems keleiviams atsiųs rezervinį lėktuvą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius