-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 29 /11:44

Los Andželo oro uoste per incidentą sulaikytas „Zoro“

Dalis Los Andželo tarptautinio oro uosto (LAX) sekmadienio vakarą buvo trumpam uždaryta dėl garsaus triukšmo, panašaus į šūvius, galbūt sukelto juodą Zoro kostiumą vilkėjusio vyro, vėliau sulaikyto policijos.
Los Andželo oro uostas
Los Andželo oro uostas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Įtartinus garsus išgirdę panikos apimti keleiviai išbėgo iš pastato, o policija buvo trumpam uždariusi centrinio terminalo atvykimų ir išvykimų zonas.

„Po pranešimo apie šaudymą LAX nustatyta, kad tai tebuvo garsus triukšmas“, – „Twitter“ žinutėje rašė Los Andželo policijos departamento atstovas Andy Neimanas.

„Nebuvo jokių šūvių, niekas nesužeistas; tęsiamas tyrimas ieškant (triukšmo) šaltinio“, – pridūrė jis.

Vis dėlto asmuo, „dėvėjęs Zoro kostiumą, buvo sulaikytas“ policijos, sakoma oro uosto administracijos „Twitter“ pranešime. Kol kas nežinoma, kaip šis asmuo susijęs su pastaruoju incidentu.

Los Andželo tarptautinis oro uostas yra septintas judriausias pasaulyje. Pats Los Andželas yra antras daugiausiai gyventojų turintis Jungtinių Valstijų miestas po Niujorko.

Kai buvo pranešta apie šaulį oro uoste, keleiviai „keliuose LAX terminaluose savo iniciatyva evakavosi į oro uosto aikštę ir prasiveržė pro federalinės saugumo patikros (postus), nors nebuvo tinkamai patikrinti“, sakė oro uosto viešųjų ryšių direktorė Nancy Suey Castles, kai terminalas vėl atnaujino darbą.

Vis dėlto daugelis keleivių buvo pirmiausiai patikrinti dresuotų šunų, įgudusių ieškoti sprogmenų, o tada galėjo sugrįžti į terminalus ir praeiti saugumo patikrą, nurodė N.S.Castles.

Ji pridūrė, kad pranešimai „apie aktyvų šaulį LAX buvo nepagrįsti“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius