Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Malaizijos oro linijų nesėkmės nesibaigė: stiuardas kaltinamas seksualiniu priekabiavimu

Malaizijos oro linijų vyriausiasis stiuardas Prancūzijoje sulaikytas dėl kaltinimų seksualiai priekabiavus prie Austalijos keleivės, kuri bijojo skristi.
„Malaysia Airlines“ orlaivis
„Malaysia Airlines“ orlaivis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kaip skelbia Independent.co.uk, Nacionalinio vežėjo išplatintame pranešime teigiama, kad Prancūzijos policija sulaikė Malaizijos oro linijų įgulos narį ir apklausė jį dėl kaltinimų „netinkamu seksualiniu elgesiu“ su skrydžio MH20 iš Kvala Lumpūro į Paryžių keleive. Skrydis iš Kvala Lumpūro į Paryžių vykdytas rugpjūčio 4 d. 

Keleivė išsipasakojo lėktuvo įgulai, kad baiminasi skristi lėktuvu dėl anksčiau šįmet įvykusių orlaivių tragedijų. Pasak moters, stiuardas prisėdo šalia jos, prisidengdamas tuo, kad esą nori ją paguosti ir skrydžio metu prie jos seksualiai priekabiavo.

Malaizijos oro linijos tikisi iš savo įgulos tik aukščiausių elgesio standartų ir panašius kaltinimus priima labai rimtai.

Malaizijos oro linijos pranešė, kad padės Prancūzijos policijai tyrimo metu: „Malaizijos oro linijos tikisi iš savo įgulos tik aukščiausių elgesio standartų ir panašius kaltinimus priima labai rimtai“.

Oro linijų pranešime taip pat teigiama, kad „keleivių saugumas, komfortas ir gerovė visuomet yra didžiausi prioritetai“.

Persekioja nelaimės

Malaizijos oro linijas persekioja nelaimės. Apie dingusį lėktuvą, kuris skrido iš Kvala Lumpūro į Pekiną su 239 keleiviais, vis dar nėra jokių žinių. Be to liepos mėnesį Ukrainoje buvo numuštas Malaizijos lėktuvas. Žuvo 298 juo skridę žmonės.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Sudužusio Malaizijos lėktuvo nuolaužos
AFP/„Scanpix“ nuotr./Sudužusio Malaizijos lėktuvo nuolaužos

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje