Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įsilaužusi į mokyklos kompiuterių sistemą mama pakeitė savo vaikų pažymius

Neretas tėtis ar mama atlieka namų darbus už savo atžalas. Bet kartais jie griebiasi rimtesnių priemonių vaikų pažangumui „padidinti“, už kurias net gresia kriminalinė bausmė.
Kompiuterio klaviatūra
Kompiuterio klaviatūra / 123rf nuotr.

Pensilvanijos valstijos gyventojai už tai gresia šeši kaltinimai. Mat 45-erių Catherine Venusto įsilaužė į vidurinės mokyklos, kurią lanko du jos vaikai, ir pakoregavo paauglių pažangumo rodiklius.

Pasak „ABC News“, iki praėjusių metų sekretore valdžios įstaigoje dirbusi moteris dar 2010-aisiais pakoregavo duomenis taip, kad mergaitė ėmė prastai mokytis tariamai dėl medicininių priežasčių. O šių metų vasarį ji pakeitė savo sūnaus balą iš 98 į 99.

Šią savaitę C.Venusto buvo apkaltinta triskart nelegaliai pasinaudojusi kompiuteriu ir triskart pakeitusi duomenis. Visi jie yra trečio laipsnio kriminaliniai nusikaltimai.

Rūpestinga mama prisipažino tai padariusi, bet tikino maniusi, kad elgiasi tik neetiškai. Jai gresia iki 42 metų kalėjime arba 90 tūkst. dolerių bauda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius