Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Maskva gelbės Krymą siųsdama ten rusus – vasarą skrydžių į aneksuotą pusiasalį bus 4 kartus daugiau

Pasirodę pranešimai apie tai, kad Krymo turizmas atsidūrė ant visiško žlugimo ribos, Rusija parengė jo gelbėjimo planą. Kaip praneša agentūra „RIA Novosti“, skrydžių iš Maskvos į Simferopolį bus keturis kartus daugiau, tad, atrodo, rusai bus paprasčiausiai priversti ten skristi.
Įvedusi savo karius, Maskva Krymui žada ir turistų
Įvedusi savo karius, Maskva Krymui žada ir turistų / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Krymas svajoja apie turistus ir tikisi Rusijos pagalbos, o Maskva daro viską, kad šias svajones išpildytų“, – taip naujieną apie skrydžių skaičiaus iš Maskvos į Simferopolį didinimą nuo 21 iki 77 per savaitę pakomentavo Lenkijos naujienų portalas Wyborcza.pl.

„RIA Novosti“ teigimu, žinią apie tokį skrydžių skaičiaus augimą paskelbė Krymo kurortų ir turizmo ministrė Jelena Jurčenko tarptautiniame turizmo forume „Didysis Uralas 2014“.

Rusijos premjeras Dmitrijus Medvedevas yra sakęs, kad turi būti ne tik daugiau skrydžių į Krymą, bet ir mažesnės bilietų kainos – jos turėtų atpigti iki 7-8 tūkst. rublių (494-564 Lt) ir dar daugiau. Tada skrydis į Krymą būtų pigesnis nei į Turkiją ir Bulgariją. O tai irgi aiški užuomina, kur rusams reikėtų atostogauti šią vasarą.

Rusija aneksavo Krymą po neteisėto referendumo, kuriame neva už norą tapti Rusijos dalimi balsavo absoliuti dauguma šio Ukrainai priklausančio pusiasalio gyventojų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius