Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Maskvoje į Triumfo aikštę vėl sutelktos policijos pajėgos

Policijos padaliniai trečiadienį antrojoje dienos pusėje telkiami prie Triumfo aikštės Maskvos centre.
Rusijos kariai budi Maskvos centre.
Rusijos kariai budi Maskvos centre. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Į gatvę 1-aja Tverskaja-Jamskaja ir į gatvę Tverskaja atvažiavo keli autobusai su užrašu „Policija“ ir keli vidaus kariuomenės sunkvežimiai.

Tokių priemonių policija dažniausiai imasi, kai į aikštę ketina ateiti opozicijos atstovai rengti nesankcionuotą akciją.

Iš gatvių aplink Triumfo aikštę evakuojami automobiliai. Aikštės rajone dirba maždaug 10 evakuotojų. Aplink aikštę pradedama statyti metalines užtvaras.

Vakar Triumfo aikštėje policija užkirto kelią opozicijos akcijai. Buvo sulaikyti daugiau kaip 500 žmonių, tarp jų yra „Kitokios Rusijos“ ir „Solidarumo“ aktyvistų. Policija sulaikė „Jabloko“ lyderį Sergejų Mitrochiną, „Kitokios Rusijos“ lyderį Eduardą Limonovą, vieną „Solidarumo“ lyderių Borisą Nemcovą.

Neužregistruotos partijos „Kitokia Rusija“ atstovas Aleksandras Averinas pranešė agentūrai „Interfax“, kad trečiadienio vakarą opozicijos aktyvistai vėl ketina ateiti į Triumfo aikštę.

„Rengiasi ateiti „Kitokios Rusijos“, „Kairiojo fronto“, „Solidarumo“ aktyvistai, nacionalistai ir eiliniai piliečiai“, – sakė A.Averinas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius