Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Maskvoje jūreivis iš aštunto aukšto išmetė dvi savo sugyventinės dukras dvynes (video)

Trečiojo rango kapitono Nikolajaus Zacharkino, tarnaujančio Rusijos generaliniame štabe, atžvilgiu iškelta baudžiamoji byla dėl pasikėsinimo nužudyti dvi sugyventinės dukras dvynes.
Katia ir Daša
Katia ir Daša / life.ru nuotr.
Temos: 2 Rusija Maskva

Kaip praneša „RIA Novosti“, tyrėjai jau nustatė, kad ketvirtadienio naktį jūreivis pro langą iš aštunto aukšto išmetė dvi savo įdukras, gimusias 2001-aisiais. Incidentas apie 1.25 val. Maskvos (0.25 val. Lietuvos) laiku įvyko Rusijos sostinės Sajanskaja gatvės 5-ajame name. Trisdešimtmetis kapitonas sulaikytas, sprendžiama, kokią kardomąją priemonę jam skirti.

Mergaitės buvo sužalotos, tačiau išgyveno. Viena iš jų dėl galvos smegenų sukrėtimo, daugybinių lūžių ir vidaus organų sužalojimų yra itin sunkios būklės. Kita nukentėjo lengviau, nes krisdama pataikė ant medžio vainiko. Jos būklė vertinama kaip vidutinio sunkumo, praneša lenta.ru.

Aš miegojau, o pabudau lauke, man labai skaudėjo, – papasakojo viena mergaitė.Tyrėjų duomenimis, N.Zacharkinas nusikaltimo metu buvo neblaivus. Prieš tai jis mergaičių motinai nusiuntė trumpąją žinutę: „Gali atsisveikinti su Katia.“ Po kelių sekundžių: „Ir su Daša.“

Kaip praneša life.ru, viena iš mergaičių, Katia, jau atgavo sąmonę ligoninėje. „Aš miegojau, o pabudau lauke, man labai skaudėjo“, – pasakojo mergaitė silpnu balsu.

Per apklausą paaiškėjo, kad vyras taip pasielgė iš pavydo. Vakare mergaičių motina Irina paskambino sugyventiniui ir pasakė, kad važiuodama namo užsuks į parduotuvę ir nupirks mikrobangų krosnelę. N.Zacharkinas pasiūlė į parduotuvę važiuoti kartu, tačiau moteris nesutiko. Būtent tada jūreivis, matyt, pajuto kažką negero.

Kai Irina užtruko iki vėlumos, N.Zacharkinas įsiuto. Į skambučius sugyventinė neatsiliepė ir tada kapitonas nusiuntė jai minėtąsias SMS žinutes. 1.30 val. į Irinos telefoną atėjo paskutinė žinutė: „Pakelk ragelį.“

Kai moteris grįžo namo ir paklausė, kas atsitiko, kapitonas burbtelėjo: „Užeik į miegamąjį ir pati viską pamatysi.“ Po to jis užsirakino savo kambaryje. Irina įbėgo į kambarį ir pamatė, kad mergaičių lovytės tuščios, o balkonas atidarytas. Prieš motinos akis atsivėrė siaubingas vaizdas: nelaimingos mergaitės dar vaikščiojo ant žemės – matyt, dėl šoko jų organizmai vis dar refleksiškai veikė.

Irina tuoj pat paskambino draugui, kad šis savo mašina mergaites nuvežtų iki artimiausio milicijos posto ir iškviestų pagalbą. Kai automobilis pajudėjo iš kiemo, iš laiptinės iššoko N.Zacharkinas. Jis įsikabino į mašinos durelių rankeną ir buvo velkamas kelis metrus, kol paleido rankeną.

Įtariamasis per apklausą, kaip praneša life.ru, elgėsi šiurkščiai ir įžūliai. Kalbėdamas apie tai, ką padarė, jis nė kiek nesigraužė ir nesigailėjo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius