-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 05 14 /17:29

Maskvoje kapinėse kilo masinės muštynės – skaičiuojami žuvusieji

Maskvoje Chovansko kapinėse kilo masinės muštynės. Pranešama, kad savo santykius išsiaiškinti nusprendė keli šimtai nusikalstamo pasaulio atstovų. Muštynės netruko virsti susišaudymu iš kovinių ginklų. Skaičiuojami žuvusieji, skelbia ntv.ru.
Kalašnikovo automatas
Kalašnikovo automatas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„RIA Novosti“ praneša, kad medikų pagalbos prireikė ir sužeistiesiems. Tarp jų yra itin sunkiai sužeistų. Du vyrai mirtinai sužaloti automobiliu, kuriuo muštynių dalyviai bandė bėgti.

Sulaikytieji
„You Tube“ kadras/Sulaikytieji

Dar vienas kūnas rastas kapinėse. Šiuo metu pranešama apie tris žuvusiuosius, tačiau tikslių duomenų nėra. Anksčiau pranešta, kad žuvo ir vienas policijos pareigūnas, tačiau kol kas tai nėra patvirtinta.

Kol kas pranešimai apie tai, kiek žmonių dalyvavo muštynėse, skiriasi. Pranešta, kad tai galėjo būti 400-500 žmonių. Šiuo metu Maskvos policija teigia, kad incidento dalyvių buvo apie 200.

Pagrindinė versija – muštynės prasidėjo nusikalstamoms grupuotėms nusprendus pasidalinti, kieno įtakos zonoje bus kapinės. Ginčas netruko virsti masinėmis muštynėmis, kuriose naudoti ir armatūros gabalai, ir medinės lazdos.

VIDEO: Masinės muštynės Maskvoje

Pranešama, kad didžioji dalis muštynių dalyvių buvo atvykėliai iš Vidurinės Azijos.

Į įvykio vietą iškviestos specialiosios policijos pajėgos OMON, sulaikyta apie 50 asmenų. Visiškai uždarytas eismas, todėl keliuose nusidriekė kilometrinės eilės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius