Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Maskvoje piktadarys be jokios priežasties padegė valkatą

27–erių metų Maskvos gyventojas Jevgenijus Rakitkinas nusprendė „pamokyti“ 55–erių metų valkatą Valerijų Kapacinu. Jis pagavo ir padegė asocialų vyrą viename iš daugiabučio įėjimų.
Maskvoje sudegintas benamis
Maskvoje sudegintas benamis / Lifenews stopkadras
Temos: 3 Meška Benamis Maskva

Maskvietį taip žiauriai pasielegti privertė neva blogas kvapas, kurį skleidė benamis. Iš pradžių jis įspėjo valkatą ir liepė nešdintis lauk. Kai benamis atsisakė išeiti iš šiltos laiptinės ir per miegus „pasiuntė“ įpykusį J.Rakitkiną „toli toli“, namo gyventojas ėmėsi smurto. Jis grįžo namo, pasiėmė butelį spirito, apipylė juo benamį ir padegė.

J.Rakitkinas teigė tenorėjęs pagąsdinti, pamokyti benamį, o ne sužaloti tokiu žiauriu būdu. Neva planavo apipilti spiritu tik batus. Deja, varguolis iškart suliepsnojo kaip fakelas.

Supratęs, ką padarė ir išgirdęs benamio klyksmą, Jevgenijus nusivilko striukę ir puolė gesinti savo auką.  Jam pasirodė, kad ugnis užgęso, todėl apsisukęs ir ištiktas šoko pasuko namo.

Tačiau šiais piktojo maskviečio žodžiais sunku patikėti. Nes apsaugos kameros užfiksavo visai ką kita: benamis, degantis lyg fakelas, išbėgo pro laiptinės duris. O padegėjas išėjo į lauką ir ramiai užsirūkė... Paskui nusprendė išvėdinti benamio ir dūmų prismardintą laiptinę.

Nelaimėlis po tokio užpuolimo pateko į reanimaciją. Gydytojai kovoja dėl jo gyvybės. O žmogų padegęs Jevgenijus Rakitkinas teismo laukia tardymo izoliatoriuje. Jam gresia iki 7 metų laisvės atėmimo.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius