-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Maskvoje Saddamo Husseino patarėjo duktė nužudė MVU profesorių svarmeniu

Maskvoje pagal įtarimą žmogžudyste trečiadienį sulaikyta Irako pilietė, buvusio prezidento Saddamoo Husseino, kuriam įvykdyta mirties bausmė, patarėjo duktė, pranešė ketvirtadienį agentūrai „Interfax“ šaltinis teisėsaugos institucijose.
Užsitarnauti Saddamo Husseino pasitikėjimą nebuvo lengvas darbas.
Užsitarnauti Saddamo Husseino pasitikėjimą nebuvo lengvas darbas. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip pranešė agentūrai „Interfax“ sostinės teisėsaugos institucijos, gegužės 14 dieną viename 65-ojo namo Zelionyj prospekte butų buvo rastas 81-erių metų vyro lavonas. Pagal teismo medicinos išvadą, jis mirė nuo kaukolės ir smegenų sužeidimo buku daiktu.

Per tyrimą, kurį atliko Maskvos kriminalinės paieškos nužudymų tyrimo skyriaus darbuotojai, trečiadienį prie Svobodnyj prospekto 33-čiojo namo buvo sulaikyta 20 metų Irako pilietė J.Fasail.
Nustatyta, kad įtariamoji yra buvusio Saddamo Husseino patarėjo duktė. Kaip nustatė tyrėjai, Irako pilietė gyvena Maskvoje neprisiregistravusi nuo 2007 metų.

Kai kuriais duomenimis, sulaikytoji drauge su bendraamže nuomojo butą pas pensininką jo bute Zelionyj prospekte. Gegužės 13 dieną tarp užsieniečių ir pagyvenusio buto šeimininko kilo ginčas. Moterys ėmė mušti senuką, po to 20 metų buto nuomininkė smogė pensininkui į galvą sunkiu hanteliu. Pamačiusi, kad auka mirė Irako pilietė pabėgo iš nusikaltimo vietos.

Nužudytas pensininkas buvo fizikas, Maskvos valstybinio universiteto profesorius. Pasak vieno teisėsaugos pareigūnų, merginos nenuomojo buto pas profesorių, jos atėjo pas jį į butą apiplėšti. Pilietė J.Fasail smogė kelis kartus svarmeniu senukui į galvą, kad apsvaigintų, bet atsitiktinai jį nužudė.

Įtariamajai iškelta baudžiamoji byla pagal straipsnį tyčinis sunkus sužalojimas ir gyvybės atėmimas per neatsargumą. Už šį nusikaltimą gresia laisvės atėmimas nuo penkerių iki 12 metų.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius