-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Maskvos kanibalui pateikti kaltinimai nužudymu

Maskviečiui Nikolajui Šadrinui, įtariamam žmogėdryste, pateiktas kaltinimas nužudymu, trečiadienį naujienų agentūrai „Interfax“ pranešė šaltinis teisėsaugos institucijose.

Jis priminė, kad gegužės pradžioje iš Maskvos upės buvo ištrauktos nežinomo vyro kūno dalys. Vėliau nustatyta, kad tai – 47 metų benamis. 

Gegužės 16 dieną pagal įtarimą šio nusikaltimo padarymu savo bute Maskvoje buvo sulaikytas 40 metų N.Šadrinas. Antradienį jam pateiktas kaltinimas nužudymu ir paskirta kardomoji priemonė – areštas. 

Per tyrimą buvo nustatyta, kad kaltinamasis laikotarpiu nuo gegužės 1 iki 2 dienos savo bute gėrė svaigiuosius gėrimus su nukentėjusiuoju, po to kelis kartus smogė jam metaliniu vamzdžiu į galvą. Kai šis mirė, sukapojo jo kūną, sudėjo į paketus bei kuprinę ir išmėtė nužudytojo kūno dalis įvairiose vietose.

„Per sulaikymą N.Šadrino bute šaldytuve buvo rastos nužudytojo kepenys, taip pat buvo nustatyta, kad iš dalies kepenų kaltinamasis pasigamino patiekalą  ir valgė“, – sakė „Interfax“ pašnekovas.

Informaciją apie oficialaus kaltinimo pateikimą N.Šadrinui agentūrai „Interfax“ patvirtino jo advokatas Sergejus Poliakovas. Jis patikslino, kad kaltinimas įtariamam kanibalui pateiktas tik dėl vieno epizodo.

N.Šadrinas neneigia savo kaltės dėl kanibalizmo, bet teigia, kad nekaltas dėl nužudymo. Jis taip pat primygtinai tvirtina esąs nesusijęs su jokiomis kitomis žmogžudystėmis ir kanibalizmo atvejais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius