Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Meksika: 17-kos dingusių muzikinės grupės narių kūnai aptikti šulinyje

Be pėdsakų savaitgalį dingusios Meksikos muzikos grupės nariai rasti nužudyti, o jų kūnai įmesti į šulinį. Policija aptiko 17 muzikantų ir jų pagalbininkų kūnus, gyvas liko tik vienas grupės narys, skelbia welt.de.
Kai kurie muzikinės grupės, kurios muzikantai buvo nužudyti, nariai.
Kai kurie muzikinės grupės, kurios muzikantai buvo nužudyti, nariai. / Reuters/Scanpix nuotr.

Muzikantai Šiaurės Meksikoje buvo nužudyti po paslaptingo pagrobimo. Nuevo Leon valstijos pareigūnai patvirtino, kad vyrų kūnai viename apleistame ūkyje aptikti 15 metrų gylio šulinyje. 

18 muzikantų ir jų pagalbininkai buvo pagrobti penktadienio naktį po privataus vakarėlio Portero Chico regione. Teigiama, kad juos išsivedė dešimtys ginkluotų vyrų. 

Vienas pasprukęs grupės narys valdžios institucijoms pasakojo, kad pagrobėjai keturių valandų trukmės kelionėje vyrus mušė. Muzikantai buvo susodinti į kelis mažus autobusiukus. Mušdami muzikantus nusikaltėliai klausė, ar šie vartoja narkotikus ir ar dirba vienai nusikalstamų grupuočių. Apleistame ūkyje visi buvo parklupdyti ant kelių ir nušauti.

Muzikantams savaitgalį negrįžus namo sunerimo jų artimieji, jų ieškota privačioje rančoje. Aptikti tik muzikantų automobiliai. Dingo net ir jų instrumentai.

Negyvi aptikti muzikantai dėvėjo džinsus ir marškinėlius su muzikinės grupės užrašu.

2007 metais įkurta „Combo Kolombia“ grupė groja Meksikos ir Kolumbijos muziką bei abiejų muzikinius derinius. Vienas iš mirusiųjų muzikantų buvo iš Kolumbijos. Aukų artimieji vietinei spaudai teigė, kad grupės nariai sulaukdavo grasinimų. Vieno muzikanto mama pranešė, kad jos sūnus iš baimės norėjo palikti grupę.

Nuevo Leon valstijoje, kuris yra prie sienos su JAV, vis daugėja su narkotikais siejamų nusikaltimų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius