Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Meksikoje devynmetė pagimdė mergaitę, septyniolikmetis tėvas slapstosi nuo policijos

Sausio 27 d. Meksikoje devynerių metų mergaitė pagimdė dukrą, trečiadienį pranešė Meksikos naujienų tarnybos.
Naujagimis
Naujagimis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Kaip rašo „The Daily Mail“, Sapopane gimęs kūdikis svėrė 2,6 kg. Naujagimės nuotrauką galite pamatyti paspaudę čia.

Devynerių metukų Dafnes mama vietos žiniasklaidai pasakojo, kad jos dukra pastojo būdama vos aštuonerių. „Kūdikio tėvas yra 17-metis vaikinas, mes jo nerandame, nes jis pabėgo“, – pasakojo moteris.

Pareigūnas Jorge Villasenoras pasakojo, kad šiuo metu intensyviai ieškoma pasislėpusio paauglio. „Mes ieškome to vaikino, kad sužinotume jo versiją, nes pati mergaitė kol kas nelabai suvokia, kas su ja nutiko, – sakė pareigūnas. – Mergaitė buvo išprievartauta.“

Savaitgalį tiek devynmetė, tiek jos naujagimė dukra buvo paleistos iš ligonės, tačiau medikai ir toliau stebės jų abiejų sveikatą.

Jauniausios pasaulyje motinos:

  • 1939-aisiais Liza Medina iš Peru po Cezario pjūvio operacijos susilaukė sūnaus Gerardo. Tuo metu jai buvo penkeri metai ir septyni mėnesiai. Jos tėvai įtarė, kad mergaitei yra auglys, tačiau nuvežus į ligoninę paaiškėjo, kad ji jau septintą mėnesį nėščia.
  • 1934-aisiais Jelizaveta Gryščenko iš Sovietų Sąjungos pagimdė dukrą neseniai paminėjusi savo šeštąjį gimtadienį. Kūdikio tėvas buvo Jelizavetos senelis iš motinos pusės.
  • 1936-aisiais Griseldina Acuna iš Kolumbijos susilaukė sūnaus būdama aštuonerių metų ir dviejų mėnesių. Dėl itin retai pasitaikančios ligos, mergaitei menstruacijos prasidėjo vos trejų metų. To nežinojo ją tvirkinęs šeimos draugas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius