Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Meksikoje rasti į gabalus sukapoti rusės motinos ir jos 12-metės dukros palaikai

Viena rusė ir jos dukra buvo rastos nužudytos, o į gabalus sukapotų jų palaikų dalys buvo sudėtos plastikinius šiukšlių maišus smurto krečiamame Meksikos mieste Tichuanoje netoli sienos su JAV.
Kirvis
Kirvis / Photos.com nuotr.

Žemutinės Kalifornijos valstijos prokuroras Jose Maria Gonzalezas sakė, kad tos moters vyriausia 19-metė dukra, kuri yra narkomanė, laikoma pagrindine įtariamąja šioje šiurpioje byloje. Aukų palaikai buvo rasti tik tuomet, kai kaimynai pranešė apie stiprų dvoką, sklindantį iš tos šeimos namo viduriniosios klasės rajone Plajas de Tichuana.

45 metų Julios Masney Safončik ir jos 12-metės dukros Valerijos Lechčenko palaikus pareigūnai rado ketvirtadienį.

Lavonai buvo sukapoti ir sudėti į plastikinius šiukšlių maišus. Abiem buvo nupjautos galvos, o mergaitė buvo be akių.

„Lavonai buvo sukapoti ir sudėti į plastikinius šiukšlių maišus. Abiem buvo nupjautos galvos, o mergaitė buvo be akių“, – sakė J.M.Gonzalezas.

Pasak prokuroro, preliminarios išvados rodo, kad kita tos moters dukra, vardu Anastasija, yra susijusi su šiurpia dviguba žmogžudyste, kuri veikiausiai buvo motyvuota nesantaikos šeimoje.

Šeima buvo pranešusi pareigūnams, kad Anastasija vartoja narkotikus. Motina ir dukros ilgiau negu dešimtmetį gyveno Tichuanoje, esančioje kitapus sienos nuo JAV miesto San Diego.

Mergaičių tėvas – rusų kilmės gimnastikos treneris – gyveno atskirai nuo šeimos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius