-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Meksikoje sulaikytas narkotikų platintojų lyderis

Meksikos Tamaulipe įlankoje, besiribojačioje su JAV Teksaso valstija, sulaikytas vienas narkotikų kontrabandos kartelio lyderis Jorge Eduardo Costilla. Jis kovojo su "Zetas", siekiančia perimti šio regiono kontrolę, kai abi grupuotės atsiskyrė 2010 metų pradžioje ir pradėjo kruviną karą dėl teritorijos.
Marihuana
Marihuana / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Meksika Narkotikai

Įtariamąjį, vadinamąjį „Persijos įlankos kartelio“ bosą, sulaikė karinės pajėgos trečiadienį, daugiau detalių atstovai nepranešė.

Dėl kontrolės Meksikos šiaurės rytuose J.E.C.Sanchezas vadovavo Meksikos įlankos kartelio nuožmiai kovai su savo buvusių smogikų grupuote „Zetas“. Ši grupuotė siekė perimti kontrolę regione. Abi grupuotės atsiskyrė 2010 metais ir pradėjo kovą dėl teritorijos. Vyras sulaikytas savaitę po to, kai buvo suimtas jo konkurentas, narkotikų platinimo lyderis Mario Cardenas Guillenas.

Gaujų vadeivų suėmimas paskelbtas likus vos keliems mėnesiams iki prezidento Felipe Calderono kadencijos pabaigos. Jis paskelbė susidorosiantis su narkotikų karteliais. 

Gaujų veiklos zonas Meksikoje galima išvysti žemėlapyje.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius